torstai 13. marraskuuta 2008

Vielä ehtii

...osallistua alempana. Olen saanut hurjasti hyviä vinkkejä, kuten esimerkiksi paperinenäliinat, shoppaussuunnitelma ja vaihtokengät. Näistä vinkeistä kootaan survival-kit messuille!

Fontti on nyt vähän suurempaa, ja tässä kirjoittaessa koko näyttää hölmöltä. Kokeilen vain, olisiko tämä luettavampaa.

Olen ommellut esikoisen Avastiin vetoketjun (puuttuu ihan vähän vielä, ja mallikin on vielä koulussa). Saan sen tänään valmiiksi ja huomenna raportoin, jos ehdin. Olen huomisen vapaalla ja tarkoitus on vähän siivota, pyykätä ja laittaa ruokaa, jotta miesväki voisi lauantaina viettää laatuaikaa keskenään, kun minä taas vietän laatuaikaa yksinäni, työkaverini seurassa tai eräiden blogituttavien kanssa Tampereella. Kenellä on matkakuume???

Löysin kivannäköisten chenillestä neulottujen pyyhkeiden ohjeen. Minulla on tuota riivattua terrakottan väristä lankaa (nimeä en langalle tiedä, mutta sen pitäisi olla 100% puuvillaa) ja yritin aloittaa em. pyyheliinaa. Karmeaa, vaikka ei tarvitsisikaan nurjata yhtäkään silmukkaa. Voiko samettilankaa käyttää yhtään mihinkään? Virkkaamalla se on kuulemma siedettävämpää kuin neulomalla. Millaista pintaa tekisit chenillestä virkkaamalla, jos tavoitteena olisi pyyheliina? Vai antaudunko ja vien sen päiväkotiin askartelumateriaaliksi?

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

MINULLA on matkakuume!!! Tein jo lista kaikista ihmisistä joita olen sopinut treffaavani, laitoin kännyyn muistutuksen, että muista ottaa sinun hahtuvasi mukaan. Vielä pitäisi käydä puikkovarasto läpi, mitä tarvitsen ja muutenkin vähän ostossuunnitelmaa, jotta ei käy ihan hullusti...

Kiki,purkaja kirjoitti...

Olen kutonut samettilangasta poppanaliinaan nastakuvioita. Kerran minulla oli samettilangasta baskeri, mutta siitä meni tuuli läpi. Samettilangasta voisi neuloa/virkata tyynyjä.