sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Tampereella

Eilen oli oikein kiva päivä Tampereella. Jouduin kylläkin heräämään aikaisin (klo 3.20!), että ehtisin aamuneljältä lähtevään Pendolinoon. Junanvaihto Kuopiossa, horrostamista Pieksämäelle asti ja loppumatka hereillä.

En ole Tampereella käynyt noin 20 vuoteen, enkä ollut löytää oikean bussireitin varrelle ennen kuin kysyin neuvoa. Kaupunki ei ehkä ollut parhaimmillaan puolipimeänä, tihkusateisena lauantaiaamuna, ja minäkin olin aika tavalla hukassa astellessani Hämeenkatua ja ajatellessani, että sellaista bussipysäkkiä ei tulekaan, jonne minut neuvottiin. No, löytyihän se ja noin puoli tuntia myöhemmin olin jo Pirkkahallissa messuilla.

Ostoksia... Näytän myöhemmin, en ole vielä kuvannut niitä. Parhaimmistoa kuitenkin on omat vyyhdinpuut!

Tapasin myös ihania ihmisiä; Villasukka, Rva Oranssi, Talutin, Tarja, Tui, Laika, SatuU, AnneM, Katiija... Jäikö joku mainitsematta?

Kaikki kiva loppuu aikanaan ja noin kolmen kieppeillä ostostelukuntoni alkoi olla lopussa. Maksimoin varmuutta ehtiä junaan, ja jo lähdin kolmen jälkeen kohti keskustaa bussilla. Minusta Tampereessa on parasta kaupungin läpi virtaava vesi, pidän kovasti maisemasta. Tihkusade jatkui edelleen. Junani lähti kylläkin vasta 17.05, mutta ehdinpä tutustua Tampereen rautatieaseman elämään (joitakin väsytti niin, että nukkuivat lattialla?) ja juoda siellä kahvin ja syödä patongin. Junaan ilmaantui pari kännikalaa, joista sai kärsiä samassa vaunussa ensin Pieksämäelle ja junanvaihdon jälkeen vielä Kuopioon saakka. Olin kotona melko tarkkaan klo 23.

En ole unohtanut arvontaa ja kuvaan messusaaliini myöhemmin. Nyt menen laittamaan ruokaa, sillä ystäväni käy kyläilemässä ohi kulkiessaan. Myöhempään ajankohtaan!

1 kommentti:

Satu H kirjoitti...

mun vyyhdinpuut on ne jotka oli mallina, ei just olit sitten mua ennen tehä omat ostoksesi. :)