keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Arvonta suoritettu!

Lopultakin ehdittiin arpomaan! Viikonlopun jälkeen on ollut monenlaista ohjelmaa, mutta nyt esikoinen otti 36 arpalipukkeen joukosta voittajaksi...
Onnea! Esikko voisi laittaa meiliä teisa[ät] jippii.fi, niin arvontapalkinto lähtee postiin niin pian kuin saan sen kootuksi.

Kiirettä on tosiaan pitänyt niin, etten ole ehtinyt neulomaankaan mitään. Viikonlopulle on tiedossa jälleen jääkiekkoaiheisia menoja.
---

Pitäisikö minunkin esitellä messuostokseni?

Ne vyyhdinpuut Piikko-pirran kojusta. SatuH:lla ainakin on samanlaiset. Toistaiseksi näitä ei ole käytetty. Mutta nämä säästävät jatkossa apulaisten käsiä. Joululahjaksi ostan itselleni vielä kerijälaitteen.Pirtin hahtuvaa. Villasukka raahasi näistä suurimman osan messuille minua varten, mutta ostin itse vielä yhden kiekon lisää. Valinta oli vaikea. Kävin katselemassa värejä ainakin kolme kertaa ennen kuin päädyin tuohon tummasävyiseen vasemmassa laidassa. Yhdellä näistä kerroista puhuttelin kojulla erästä ystävällisen näköistä naista, joka oli tutun oloinen... ja kysyin, olisiko hän ehkä Rva Oranssi, ja kyllä hän oli! Näistä kiekoista pitäisi saada muutama joululahja aikaan, mutta miten minä raskin neuloa näitä?

Ja lisää lankaa. Sukkalankaa, huivilankaa ja sukka- tai huivilankaa. Elegantille, tummanpuhuvalle Navialle ja punaiselle pötkylälle (Shibuiknits Sock, väri China Red) on myöskin pari. Tuo punainen sukkalanka oli ihan hirveän äänekästä ja se oli pakko ostaa pois, että se olisi lopettanut huutamisen. Keskellä oleva vaaleampi CTH, väri Spring Frost, on minulle jotenkin epätavallinen valinta, mutta tuota lankaa käyn usein katsomassa lankavarastossani. Kiehtova väritys.


Lisäksi ostin messuilta vielä itselleni KnitPicksin sukkapuikkosetin, vaikka nykyään neulon todella harvoin sukkapuikoilla.

5 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Ei se raahaamiselta tuntunut ;)

Lellu kirjoitti...

hei!

Arpaonni suosi sinua blogissani.
Joten laitatko yhteystietosi minulle: leila.pohjolainen@suomi24.fi

Inkeri kirjoitti...

Hienoja ostoksia olet tehnyt.

Esikko kirjoitti...

Trallalaa! Laitoin yhteystiedot tulemaan. Olet tehnyt mahtavia hankintoja messuilta.

seijap kirjoitti...

Voi kuinka ihanat ovat sinun ostoksesi.