tiistai 11. marraskuuta 2008

Arrrr...

Tänään on sopiva päivä aloittaa blogiarpajaiset. Ilmoittautua voit kommentteihin perjantai-iltaan (14.11.) klo 18 saakka. Arvonta suoritetaan joskus sen jälkeen. Arvonnan tulos julkaistaan myöhemmin sekä voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Viikonloppuna pitää vähän kiirettä, sillä minut voi bongata sunnuntaina junnujen jääkiekkopelin toimitsijatehtävistä- toivottavasti en ole pahasti univelkainen ja lankakrapulainen tai kärsi muista matkustamisen sivuvaikutuksista.

Vastaa myös kysymykseen, joka tällä kertaa on...
Miten selviydytään Tampereen Kädentaidot-messuilla hengissä? (Eli mitä pakkaisit laukkuun, miten pukeutuisit ja muita hyviä vastauksia kysymyksiin, joita en tässä ymmärtänyt esittää.)

Voit samalla myös kommentoida uutta blogiani (onko teksti esimerkiksi liian pientä, värit ovat pohjan alkuperäiset, mitä niille tekisin... tarvetta linkeille, mitä muuta?) tai lähettää minulle terveisiä- olen perso sellaisille!

Palkintoa en ole vielä päättänyt, mutta sellainen saattaa löytyä vaikka Tampereelta lauantaina.
Allaoleva turhake lähtee mukaan reissuun, vaikka luulen perillä tarkenevani ilmankin...

36 kommenttia:

Heli R kirjoitti...

Reppu selkään, lompakkoon vain tietty summa rahaa (muuten voi sortua tiesminkä ostamiseen, kokemusta on), ehdottomasti juomapullo mukaan (kahviloihin on jonoa), ei mitään paksua puseroa, siellä on tosi kuuma kun väkeä alkaa tulla.

marja kirjoitti...

Sellaiset kengät,joilla on mukava kävellä koko päivän:)

eva kirjoitti...

Tilava selkäreppu, johon mahtuu tullessa kaikki ostokset, niin ei tarttee käsissä pussukoita raahailla. Sulla oli vissiin "vähän" pidempi Tampereen reissu tulossa, olettaisin että joudut muutenkin kaupungilla talsimaan. Sontikka, hyvät kengät ja riittävästi vaatetta. Kotimatkalla kännykkään herätys päälle, niin saa rauhassa torkkua eikä ole pelkoa pysäkin ohi ajamisesta (ellei sitten ole muutenkin pääteasema). :D
Mukavaa messupäivää. :D

Kirsi kirjoitti...

parhaiten selviää jättämällä messut väliin. Mutta jos menet messuille niin hyvät kengät ja rajaton määrä rahaa, jottei tarvitse kieltäytyä mistään.

Monaliz kirjoitti...

Hyviä kenkiä komppailen minäkin, myös kätevästi vähennettävä vaatetus tulee varmaan tarpeeseen :)

Niina kirjoitti...

Messuille mukaan innostunutta seuraa, jonka kanssa höpötellä ja ihastella tarjontaa. Myös etukäteen voi sopia kaverin kanssa, että alapa sitten jarrutteleman minua..
Jos hankitalistalla puikkoja tms, niin tarvelista mukaan! Muuten voi mennä pää pyörälle, ja unohtaa sen oleellisen.
Mutta tärkein-iloinen ja ystävällinen messumieli!!

Matleena kirjoitti...

Hyvät kengät ja mukava rento vaatetus on kaiken A ja O. Vetoistakin siellä on, joten villainenkaan ei ole pahitteeksi. Sopivan paksu kukkaro. Iloista, kaikesta kiinnostunutta mieltä roppakaupalla. Juomapullo. Joillakin olen nähnyt termarissa ilmeisesti kahvia ja eväsvoileivät (kahviloihin jonot pitkiä). Mukavaa päivää messuilla! :)

Lellu kirjoitti...

Minä selviydyn parhaiten, kun en mene (pääse) messuille ;))

lettu kirjoitti...

Perjantain olen menossa, kolmatta kertaa jo :) Mukaan iloista mieltä, kahvilaan ja veskiin joutuu jonottamaan. Hyvät kengät jalkaan, reppu tai olkalaukku sekä juomapullo. Eikä liikaa vaatetta, mullakin on muutoin lähes aina vilu muttei kyllä siellä *virn*
Rattoisaa messumatkaa !

marja kirjoitti...

Samaiset vinkin on jo taidettu tarjota: hyvät kengät, reilunkokoinen kassi ja vesipullo.

Jos tietää tarvitsevansa rajoitteita ostoksiin, vain käteistä ja sovittu treffi messupaikan ulkopuolelle, ettei sinne messuille juutu.

Eila kirjoitti...

Pukeutuisin kevyesti mutta tuo huivi on hyvä lämmike mukaan! Pakkaisin mukaan rahaa ison tukun, eiköhän sillä pärjäile yhdet messut.
Tuota huiviasi kävin yhtenä iltana ihailemassa, aion aloitta ehkäpä jo tänään tuollaisen neulomisen.

Leena kirjoitti...

Vanhat eli hyviksi havaitut kengät. Sopivasti vaatetta, että ei tulisi kuuma. Vesipullo mukaan, ehkä särkylääkettäkin varmuuden vuoksi. Muistivihko ja kynä. Ostoslista. Lista omista neulepuikoista, ettet vahingossa osta tuplia. Käteistä. Kännykkä. Kankainen ostoskassi (tai pari, riippuen miten vakavissasi matkaan lähdet). Jäiköhän jotain olennaista uupumaan?

Anu kirjoitti...

Kengät täytyy olla tosiaan sellaset että jaksaa koko päivän tassuttaa.Rahaa tarvii..Ja tuo särkylääke on hyvä oivallus..

JossuP kirjoitti...

Itse en ole noille messuille menosaa mutta Lahden kätevä&Tekevä messujen kokemuksella voin sanoa:
Tilava reppu, oma juomapullo, mukavat kengät, reipasta iloista mieltä sekä paljon rahaa =).
Ilalla kotona sitten rentouttava jalkakylpy, jalkojen rasvaus ja saaliin hipelöintiä, eiks vaan?

aura kirjoitti...

1. Hyvät kengät. Ei liian kuumat, etteivät jalat paistu, mukavat kävellä.
2. Reppu. Niin kuin moni jo mainitsikin, ostokset saa kätevästi. Ei kuitenkaan liian isoa, että mahtuu puikkelehtimaan pienemmistäkin väleistä.
3. Rahaa. Sopivasti, mutta ei liikaa, kaikki menee kuitenkin.
4. Juomapullo ja jotain evästä.
5. Neule. Jos haluat tulla tunnistetuksi.
6. Pitkää pinnaa. Ja terävät kyynerpäät, jos haluat lähelle lankoja.
7. Seura. Joko innostavaa tai rajoittavaa, riippuen tarpeesta.
Minä olen menossa äidin kanssa lauantaina. Nämä tulivat mieleen muutaman viime vuoden kokemuksesta.

caraya kirjoitti...

Reppu, käteismääränä joku tietty summa rahaa, pillimehua ym. energiantarpeeseen.(jää enemmän rahaa lankoihin kun on omia eväitä)ja kaikkea maan ja taivaan välillä.Itsellä mukana yleensä myös vaihtokengät.

Villasukka kirjoitti...

Hyvin nukuttu edellinen yö - jotta jaksaa.

Hyvät kengät - jotta jaksaa.

Vesipullo(+evästä) - jonot joka paikassa.

Kerrospukeutuminen - jos tulee aamusta, voi ensin olla viileää, mutta päivän mittaan alkaa hiki virrata. Kotimatkalla voi taas tulla vilu.

Pitkä pinna ja ystävällinen hymy - tungos ja toisten varpaiden runnominen vahingossa ovat tosiasioita.

Reppu - vaikka se joka paikassa tuntuukin olevan tiellä, on se silti kätevin tapa kantaa saalista.

Varakassi - pieneen tilaan taittuva kangaskassi - muovikasseja ei ole kiva kantaa.

Blogista tuttu neule - jotta muut osaavat bongata ;)

möhönasu kirjoitti...

Reppu ja lomapakko :)...ja tietysti lämmintä ylle vilukissalle...siis minulle :) Mukavat jalkineet jalkaan ja iloinen mieli.

Tampereella nähdään :)

Esikko kirjoitti...

Hyvät kengät ja paksu lompakko, luulisin. Itse olen tulossa ensimmäistä kertaa Tampereen messuille. Bussi lähtee jo ennen kukonlaulua, joten hyvistä yöunista saa vain haaveilla. Onneksi on luvassa ainakin hyvää matkaseuraa.

seijap kirjoitti...

Messuilijana Tampereella. Hmm...

Paljon kärsivällisyyttä vessa ja ruokajonoihin. Valmiutta palauttaa etuilijat paikalleen, tai sitten se mieli, että menkööt ohi. Viime vuonna oli liikaa niitä, jotka käyttivät kyynärpää taktiikkaa jonoissa.

Kengät joilla on hyvä liikkua. Käteistä rahaa sopivasti. Aika monessa paikassa käy kyllä korttikin.

Vaatetuksen kanssa on mietittävää. Narikkaan saa takin jätettyä. Autolta on luultavasti pitkä matka käveltävää. Hallissa tulee lämmin, mutta turhake hartioilla saattaisi olla hyvä juttu, sillä vetokin on joskus kova.

Ihanaa messu reissua teille. Jos minäkin ensi vuonna taas.

helka kirjoitti...

Hmm, mulla ei ole niistä messuista kokemusta, joten heitän nyt ihan lonkalta että mukavat kengät ja riittävästi ostoskasseja. Ja evästä välillä.

Mulla on suunnitelmissa että joskus kävisin Tampereella, messut ovat sopivasti synttäreitteni tietämillä ja kaverini asuu Tampereella. Kerrohan sitten jälkeenpäin, kannattaako siellä käydä :-)

Pirena kirjoitti...

Tosiaan, monet messut siellä käyneenä. Kaikki hyvät asiat jo mainittu. Minä laitan hyvät kengät jalkaan,ohuen villatakin päälle, otan repun selkään+varakangaskassi, rahaa sopivasti, vesipullon ja metwurstileivät, ehkä vielä banaanilastuja. Tuo huivi on kyllä hyvä tuntomerkki. Olen myös lauantaina menossa.

Kiki,purkaja kirjoitti...

Jalkaan työsandaalit, taskuun luottokortti ja sopivasti setelirahaa, ei mitään turhaa painavaa raahattavaksi. Ja sitten menox. Tilausautot pääsevät lähelle pääsisäänkäyntiä ja ryhmäliput saa nopeammin mutta pois lähtiessä pitää autoa etsiä kymmenien joukosta, joten bussin tunnus muistiin.
Älä syö suolaista ettei janota ettei tarvitse olla vessajonossa. Katso milloin kahvijono on lyhyt, messuilla ollaan käsitöiden takia ei juomassa tai syömässä. Tärkeintä on imeä messuilta käsityöelämän elixiriä koko vuoden tarpeet. Tutustu valmiiksi messujen näytteilleasettajien luetteloon messujen sivuilla jos haluat ostaa jotakin tiettyä.
Näillä ohjeilla messuilee kymmenettä kertaa matkaan lähtevä ryhmänjohtaja.

Anni kirjoitti...

Hyvät kengät, vesipullo, kevyt pukeutuminen (ulkona palelu on pienempi paha kuin sisällä hikoilu), iso reppu ja iloista mieltä :)

lentokala kirjoitti...

Vesipullo ja evästä, siinä tärkeimmät. Muiden ongelmien kanssa pärjää mutta jos alkaa verensokeri laskea tai muuten vain ahdistaa niin syöminen auttaa ;)

Blogista, mun mielestäni tämä valkoinen on oikein mukavan selkeä ja helppo lukea. Ei tarvitse tihrustaa (tekstiähän saa isommaksi näytöllä säätämällä oman koneen asetuksia). Mutta jos kyllästyttää, niin ainahan niitä värejä voi vaihtaa :)

Talutin kirjoitti...

Ne hyvät kengät, käteinen, ja omat eväät/juomat onkin muut jo maininneet :) Mä lisään listaan vielä hyvän rakon. Vessoihin kuulemma on piiiiiitkät jonot!

Tui kirjoitti...

Hyvät kengät, reppu selkään ja sinne vesipullo ja pientä evästä. Kannattaa syödä ennen messuilua että jaksaa marssia. Kevyt vaatetus ettei tuu kuuma :)

Lape kirjoitti...

Hyvät kengät(=paljon nähtävää), kevyesti päälle(=kuuma), käteistä tai pankkikortti, evästä ja paljon reipasta positiivista mieltä... porukkaa on aikasempana vuonna ainakin ollut ihan ruuhkaksi asti...

Mukavaa messuilua toivottelee Lape, joka nyt joutuu jättämään ne väliin ja jää rannalle ruikuttamaan ;)

Teppana kirjoitti...

No minä pidän aina mukana repussa nenäliina pakettia. Tuntuu, että joka paikasta on vessapaperi loppu kun on isompi tapahtuma. Ja sen lisäksi kukkaro. Ei sitä varmaan muuta mukaan tartte.

Heidi kirjoitti...

Paljon hyviä vinkkejä on jo tullutkin :) . Oma ideani on suunnitelmallisuus, eli valikoi ennakkoon millä osastoilla haluat ehdottomasti käydä. Kierrä ne ja jos aikaa/energiaa riittää, voi sen käyttää vapaaseen harhailuun.

Irina kirjoitti...

Messuille avoimin mielin, uutta etsien ja vanhoja muistellen! Levähdystaukoja välillä ja taas menoksi. Voisiko reppuun pakata varatuolin?
Onpa muuten ihana huivi!!!
Teksti näissä aiemmissa on ehkä liian pientä (ainakin minun silmilleni).
Ei muuta, kuin hyviä messupäiviä:o)

.k kirjoitti...

Kauppalista.Mitä oikeasti tarvitset? Tarpeeksi rahaa, mutta päätös siitä että sitä saa myös pussiin jäädä. Mielenpohjaan ajatus siitä, mitä kotona jo odottaa - olettaen että sitä lankaa löytyy.. :)

Kiva että olet isontanut tekstiä, minä luen tätä 12" näytöltä!

Hanna kirjoitti...

Eväät tai ainakin juomapullo, sillä kahvilajonot ovat käsittämättömän pitkät ja palvelu kuin hidastetusta elokuvasta. Hyvät jalkineet, ohuehko vaatetus ettei tule liian kuuma. Riittävän iso reppu, ostosten kotiin saamista varten.

Katariina kirjoitti...

Siinäpä niitä neuvoja jo olikin, hyvät kengät ja rahaa mullakin mielessä ehdottaa.Antoisaa messuilua.
Tuo isompi teksti on parempi, ei tuu nokankuva ruutuun.

Tarja kirjoitti...

Iloinen mieli matkaan : DDD
Tavataan siellä!

Myrkytär kirjoitti...

Hyvät hermot ja iloista mieltä. Niillä pötkii jo pitkälle, kun ensin jonotat lippuluukulle, sitten narikkaan, sitten lankaosastoille, sitten kahville tai syömään, sitten vessaan jne.