torstai 27. marraskuuta 2008

Karvahirviön paluu

Kiitos kaikille ongelmiini osallistuneille. Hyviä vinkkejäkin sain. Selain on aina IE, joten siitä se ei ole kiinni. Asia on tutkinnassa, mikä juttu näissä kuvissa oikein on. Saatan kokeilla ja haamupäivitellä saadakseni selville, miten tämä oikein pitäisi tehdä.


Tässä tämä nyt on, karvahirviöhuivi ja olen vieläpä etuajassa. Olen tehnyt näitä nyt tilauksesta neljä ja kaksi esikoisen tiimin arpajaispalkinnoksi. Kaksi kolmen kerän huivia ja neljä kahden kerän huivia. Nyt saa riittää näiden virkkaaminen.
Lanka ja menekki: tummanvioletti Novita teddy, noin 3 kerää
Koukku: 10 mm
Koko: arvio: pitkä sivu yli 2 m, kolmion keskikohta: alle 1 m
Kenelle: huivi tilattiin joululahjaksi
Muuta: Kympin koukku on käteen ihan halko. Malli on nopea, mutta puuduttava. Teddy tuntuu muoviselta. Mutta huivin tilaaja halusi juuri tällaisen. Kaksi iltaa ja siinä se. En tekisi tätä huivia itselleni.

2 kommenttia:

Lellu kirjoitti...

Hih! Olin ihan viittä vaille laittaa sinulle Trekkingin lankaa, just sama värikin, jonka olit laittanut Villavaaraan. Olis ollu jo aika hassua ;))

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Minä lataan aina kuvat suoraan koneeltani ja minulla on siinä teksti-ikkunan pientä kuvaa klikkaamalla avautuvassa "Lisää kuva tietokoneeltasi" ikkunassa kuvan kooksi valittuna "suuri" ja silloin ainakin Blogger pienentää kuvan 400 pikselin levyiseksi (tai jos kuva on jo alle 400 pikseliä leveä, niin se säilyy alkuperäisen kokoisena) ja sitä 400 pikselin kuvaa klikkaamalla avautuu se alkuperäisen kokoinen kuva. Ei koskaan ole kuvasta mitään osaa leikkautunut pois. Lataan aina kuvat ensin, kun ne kuitenkin aina tulevat siihen tekstilaatikon alkuun ja sitten kopioin tai kirjoitan tekstin sinne kuvien joukkoon. Ainakin Mozillalla ja Operalla toimii näin ihan Ok. Ja käytän aina tuota "Muokkaa HTML-koodia -välilehteä", siinä kappalejaot tulee enterillä, rivinvaihtoja ei missään tapauksessa saa tehdä enterillä, vaan rivitys hoituu ihan automaattisesti, kuten yleensäkin tekstinkäsittelyohjelmissa.