perjantai 7. marraskuuta 2008

Tunnustuksia ja noloja tunnustuksia

Sain tämän tunnustuksen kahdeltakin suunnalta: Päivänsäteeltä ja Tiinalta. Kiitos paljon!


Tässä ohjeet eteenpäin:

1. Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfäärin tehdyn panostuksen johdosta, millä tahansa maailman kielellä.
2.Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3. Palkinnon saaja laittaa palkinnon logon blogiinsa.
4.Logo tulisi linkittää alkuperäiseen osoitteeseen.
5. Palkinnon saaja julkaisee säännöt blogissaan. Kansainvälisen Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt löydät kuvaa klikkaamalla.

No niin! Minulla alkaa olla aikamoinen lista luettavia blogeja, ja on vaikeaa valita vain viittä. Yritän kuitenkin: Pelagia Keskiäkäisen tunnustuksista, Mohariina Levottomista sormista, Rva Oranssi Inside Outista, Pirjo-Riitta Värillä väliä... kunhan on punaista-blogista ja Talutin Taluttimen tuotoksista.

Ja sitten niitä nolo-osaston tunnustuksia. En ollut edes ajatellut Tampereen messuille lähtemistä, mutta sainkin siihen tilaisuuden, joten messuilla nähdään. Tilatessani junalippuja sohelsin päivämäärien kanssa, ja sain liput väärillä päivämäärillä. Onneksi edes VR vaihtaa liput toisiin ilman mitään lisämaksuja. Mutta minulla ehti olla jonkun aikaa vuorotellen kylmä ja kuuma, kun tajusin erehtyneeni päivämääristä. Päivästä tulee rankka, sillä juna lähtee klo 4:00 lauantaiaamuna ja reissu on ohi klo 22:40. Ja minä kun muutenkin nukun liian vähän...

Esikoisen kyynärpää näyttää paranevan todella hyvin, vieläpä paljon nopeammin kuin päivystävä lääkäri ennusti. Taidan perua jo tilaamani erikoislääkäriajan.

2 kommenttia:

Rouva Oranssi kirjoitti...

Kiitos, Teisa!

Mä meen messuille lauantaina, kunhan toivun pe illan työpaikan pikkujouluista. Saapa nähdä törmätäänkö...

Pirena kirjoitti...

Sulle on jotain blogissani, käypäs kurkkaamassa.