torstai 16. heinäkuuta 2009

Verkko-ostoskassi

Jalkapallo sai tyylikkään ja kestävän kantovälineen, jota ei parane jättää puistoon. Kassi oli jalkapallon kuskaamistarkoitukseen hiukkasen liian työläs tehdä, mutta tykkään ideasta.

Mahtuuko se jalkapallo tänne varmasti? Miten?

Simsalabim! Kas näin!

Malli: Super Self Pouching String Bag

Lanka ja menekki: Finla 6-säikeinen kalalanka kaksinkertaisena 122 g

Koukku: 4 mm

Koko: ostoskassihko

Kenelle: jalkapallolle tai ostoksille

Muuta: Kassin saa taitettua itsensä sisään, sillä pohjapyörylöitä virkataan kaksi. En pidä kiinteistä silmukoista, ja tässä kassissa niitä piti virkata melko monta kassin yläreunaan ja kahvoihin. Ohjeesta poiketen kahvoissa on vain 60 s, sillä tiesin niiden venyvän, kun kassin lastaa täyteen. Kalalankaa olisi voinut käyttää myös yksinkertaisena. Kassi ei pelkää likaantumista, sillä sen voi pestä huoletta koneessa. Kalalanka on kovaa virkata, ja kaksinkertaisena se kävi ranteisiin. Ajattelin jo aloittaa tekemään toista kassia, mutta odottakoon se nyt hetken, niin kädet saavat levätä. Muutama juttu tämän kassin tekemisestä jäi hampaankoloon (huonoa omaa suunnittelua), ja haluaisinkin tehdä vielä toisen, vähän fiinimmän version.

Verkko-ostoskassi lastattuna mökkiruoalla

Kalalankakartio on kätevä juttu, kun sitä käyttää yksinkertaisena, mutta sen keriminen pienemmälle kerälle oli ikävää ja kerän käyttäminen vielä ikävämpää. Sain taas aikaan lankatakkuja, joiden selvittelyyn en uhrannut aikaa, vaan nakkasin lankaa jopa roskiin.

Se Oikea Sukkalanka on vielä löytymättä.

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kätevä kassi!

Mari kirjoitti...

Tuohan on hyvännäköinen kassi, pitää varmaan tehdä pojalle jlkapallon kuskaamista varten. Ettei pallo karkaa aina parkkipaikalla :)

Tupuna kirjoitti...

Kiva kassi!

TeSa kirjoitti...

Kätsy!

Mohariina kirjoitti...

Meillä pallo kulkee repussa, mutta ostoksia varten ja pikkulahjana tuollaisen on kätevä.

Maija kirjoitti...

Kätevän näköinen kassi,menee noin pieneen tilaankin.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä saisin ohjeen tuon pallokassin tekemiseen?