torstai 23. heinäkuuta 2009

Kesäkukkasia

Odotan jo, että koulu ja eskari alkavat. Kokopäivä-äiteily ei ole minun hommaani, eikä tämä ollut minulle mikään uusi uutinen. Ensi viikoksi isommalla pojalla on alkuviikoksi ohjelmaa ja elokuun alussa hänellä on kiekkoleiri. Uuteen kouluun pitäisi järjestää tutustumiskäynti, jotta hän edes osaisi mennä oikeaan luokkaan ensimmäisenä koulupäivänään. Pitäisi myös tutustua päiväkotiin ennen kuin kuopus aloittaa eskarin. Hän kaipaa ilmiselvästi ikäistään seuraa, ja kun totta puhutaan, niin minäkin! (Voitte vapaasti valita, miten tulkitsette viimeisen: luultavasti kaikki vaihtoehdot ovat yhtä totta ja oikein.)

Juhannusruusu juhannuksen jälkeen mummolassa

Olen saanut kehujakin joistakin kuvistani. Lämpimät kiitokset niistä! Ehkä se on ollut enemmän maisemien kuin kuvaajan ansiota. Lammen rantaan emme ole nyt ehtineet kameran kanssa. Sorsanpoikasista osa alkaa olla aikuisen kokoisia ja näköisiä, ja eilen päättelimme lasten kanssa lintujen käytöksestä, mikä niistä on emo. Tukkasotkan poikaset ovat mainioita sukeltajia.

Käsitöistä sukat ovat alkaneet hahmottua (varpaista aloitetut sukat ovat terän puolivälissä menossa). Villalangan neulominen ei ole mahdottomasti huvittanut, ja huomaan jatkuvasti vilkuilevani virkattuja ohjeita. Yritän hillitä itseni.

Jalopioni puistossa


Ei kommentteja: