torstai 28. toukokuuta 2009

On aika...

vaihtaa maisemaa. Alkaa olla kiire pakata loputkin tavarat. Jos tästäkin selvitään hengissä, palaan blogia kirjoittamaan, kunhan asuminen ja nettiyhteys on saatu järjestykseen.

Yritän ajatella positiivisesti tämän tuovan uusia mahdollisuuksia, mutta miksi ystävät eivät voi muuttaa mukana?

Palataan kesäkuussa kello kuusi asiaan.

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hyvää muuttoa! :) Meilläkin tasan vuosi sitten tähän aikaan nukuttiin viimeistä yötä vanhassa kodissa. Vaikka oli raskas juttu muuttaa, niin on se sitten ihanaa, kun uudessa kodissa kaikki on järjestyksessä! Tulehan pian takaisin linjoille! :)

Hisk It kirjoitti...

Minäkin toivottelen mukavaa muuttoa, olen ihan samoissa aikeissa. Sunnuntaihin asti asutaan tässä ja sitten se on loppu.

Moni kiva asia muuttuu, mutta toisaalta eteen tulee monta uutta kivaa asiaa enkä koe että tässä mitään ikuisiksi ajoiksi olisi menetetty. Onnellinen voi olla siitäkin, että ollaan opittu paremmiksi muuttajiksi. Alle vuosi sitten oli hermot nimittäin huomattavasti kireämmällä.

Oon sitä mieltä, että ainakin meidän pitäisi aina toisinaan muuttaa vaikka huvikseen. Muuten ei tule laitettua niin paljon roinaa kiertoon.

Mutta joo, en todellakaan väitä etteikö muuttaminen rassaisi hermoja. :D Ja onhan se haikeaakin. Mutta kyllä siitä hengissä pitäisi selvitä. :) Korkeintaan verenpainelääkitystä tai rauhottavia tarttee. Tsemppiä kuitenkin kovasti, toivottavasti on asiat pian järjestyksessä että saadaan lukea ensitunnelmia!

Villasukka kirjoitti...

Muuttaminen on kummallista. Tykkään tavaroiden lajittelusta, pakkaamisesta - ajan kanssa. Tykkään uudesta asunnosta, sen tyhjyydestä, odotuksista. Tykkään tutkia uusia maisemia ja tutustua ihmisiin. Mutta inhoan ystävien, kodin, rakkaiden paikkojen jättämistä. Voimia koitokseen ja onnea uuteen kotiin!

MarjutJ kirjoitti...

Tsemppiä muuttoon ja onnea uuteen kotiin!

äiti-puffa kirjoitti...

Voimia, jaksamista ja onnea uuteen kotiin!