keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Kaikki tai ei mitään?

Koolasin vuosi sitten Novita Woolia ja samanvahvuista kirppisvillalankaa, mutta niille löytyi vähänlaisesti käyttöä. Esikoisen KoolAidWool-unisukat kuluivat puhki nukkumisesta muutamassa viikossa. Olin ihan vähällä viedä nämäkin langat kirppikselle, mutta hetkellisen mielenhäiriön kohdatessa ne jäivätkin kotiin.


Malli: All Shawl

Lanka ja menekki: valkoinen Novita Wool ja luonnonvalkea sekä vaaleansininen Bellana, Kool Aid-värjätty, 176 g

Koukku: 7,0 mm bambu

Koko: keskilinja 72 cm

Kenelle: arpajaispalkinnoksi tiimille tai jotain- tarvitseeko tällaista kukaan?

Muuta: Tulihan tehtyä ikään kuin kahteen kertaan. Ensiksi väkersin seiskan koukulla kaksinkertaista lankaa, mutta tuli aika jäykkiä pidennettyjä pylväitä. Purin ja aloitin alusta yksinkertaisella langalla, ja ajattelin, etten koskaan saa näitä lankoja loppumaan. Tein verkko-osaa pari kerrosta ohjetta enemmän ja jouduin reunuksen kanssa soveltamaan, jotta homma olisi mennyt tasan. Kun liotin huivia hetken, siitä irtosi hiukan väriä veteen. Pingotinkin- se kannatti. Ohje on nerokas, kunhan ensin pääsin virkkausamerikanenglannin opinnoissani niin pitkälle, että opin vähän toisentapaisen aloituksen ja pidennetyt pylväät, joiden ulkonäöstä pidän hyvin paljon. Lankaa jäi jäljelle vielä patalappua varten.

Alemmassa kuvassa reunus näkyy paremmin. Violetti lanka loppui kesken, joten viimeinen kerros on virkattu punaisella.


Muutto lähestyy. Langat ovat jo paketoituina- muutaman kerän jätin esille, jos vaikka innostun aloittamaan jotakin muiden kiireiden keskellä.

2 kommenttia:

Shamina kirjoitti...

Hieno huivi :)! Se on ihan oma kielensä tuo virkkausenglanti, aloitin harjoitukset eilen illalla. Ihan ulalla vielä tässä vaiheessa koulutusta :D.

Sini kirjoitti...

IHANA huivi! Ihan kesän värinen.