tiistai 5. toukokuuta 2009

Koeneulottu

Koeneulottu juttu on valmis!!! Pingotettu, viimeistelty, kaikki paikallaan. Ei kuvia, koska näin sovittiin. Joskus toiste sitten. Mutta hiukan muistiinpanoja kuitenkin, jotta edes itse muistaisin, mitä tuli tehtyä:

Malli: ?

Lanka ja menekki: Noro Kureyon
väri 201, noin 9 kerää

Puikot: 4,0 mm, 4,5 mm ja 5,0 mm

Koko: näytti olevan sopiva esikoiselle (155 cm)

Muuta: Kiva ohje, jota käytän jatkossakin, luulen. Langan väri ei ollut ihan minua, mutta esikoinen hyväksyi sen päälleen ja sanoi voivansa käyttää sitä. Tykkään neuloa Noroa, mutta ohjeen antamaan neuletiheyteen en osunut millään sekä leveys- että korkeussuunnassa yhtaikaa. Silmukkani ovat leveitä tai matalia. Tai molempia. Ja mallitilkut valehtelevat aina, sillä minun käsialani näyttää muuttuvan isommissa kappaleissa tiiviimmäksi. Pari uuttakin asiaa eteen ohjeessa tuli, mutta enköhän selvinnyt niistäkin auttavasti, sillä kaikki ei onneksi näy päällepäin.

No, se siitä.

Mitään uutta ei ole nyt puikoilla, mutta perussileät sukat varmaankin aloitan taas kohta.

Pitsi- tai pintaneulesukat ovat ihania ja minulla on monta kirjaa sukkaohjeita, mutta kuitenkin teen melko perusmallin sukkia. Itse tykkään käyttää sileitä sukkia ja hyvin tehtyinä nekin ovat kauniita. Mutta koska käyn tänään esikoisen koululla, taidan tehdä sinne lankalahjoituksen samalla. Menenkin penkomaan laatikoitani.

Ei kommentteja: