perjantai 22. toukokuuta 2009

Arvontavoitto ja sormikkaat

Onnea on saada postinkantaja soittamaan ovikelloa. Ihana pehmeä arvontavoittopaketti kotiutui jo aikaisemmin tällä viikolla Puikoissa-blogin Jennyltä. Kaksi kerää Noro Silk Garden Liteä, suklaata ja lakua sopivassa suhteessa: kiitos, nämä kaikki maistuvat! Lankaa on ehkä haettava lisää, jotta saisin neulottua itselleni ruokottoman hintaisen raitakaulahuivin. Nykyisin Noron lankoja saa tästäkin kaupungista, Neulovasta lankakorista.


Kiitos!

Olen myös neulonut. Todisteena sormikkaat.


Malli: oma, 56 s alussa

Lanka ja menekki: viininpunainen Regia Silk 4-fädig, 49 g

Puikot: 2,5 mm ML 2-in-1, sormissa Harmonyt 2,5 mm

Koko: sopivat minulle, siis naisen L

Kenelle: Ystävälle synttärilahjaksi (olen myöhässä...)

Muuta: Lanka on blogiarvonnasta pari vuotta sitten Hannalta saatua, ja sitä on vielä jäljellä ainakin toisiin hanskoihin tai sukkapariin. Lopputulos on ihanan pehmeä, mutta ei ehkä kovaa kulutusta kestävä. Tuntui siltä, että lanka alkoi jo neulottaessa nöyhtääntyä vähän. Yhdestä kerästä näitä ei ihan saanut aikaan, vaan molempien peukalot on neulottu uudelta kerältä. Vaikka en viihdy lapasten kanssa, tykkään neuloa hanskoja.

---

Perheemme lähes 6-vuotias nuorimies tunki eilen Lego-palikan nenäänsä, eikä saanut sitä itse pois kaivamalla, ja asian tunnustaminen oli todella vaikeaa.

"Lego meni nenään ihan vahingossa!" (Miksi minun oli vaikeaa uskoa
tätä? Kaatuiko hän nenä edellä Lego-vuoreensa ehkä?)

Lääkärikaverini oli tukehtua nauruunsa, kun soitin hänelle kysyäkseni ohjeita palikan poistamiseksi. Onneksi 4 pojan äidille mikään inhimillinen ei ole vierasta, ja niistämällähän se sitten lähti nenästä. Penskalle olisi tehnyt tosi hyvää päivystyskäynti moisen tempun seurauksena, mutta voitte kuvitella, mikä helpotus oli saada palikka (jota ei näkynyt sieraimesta lainkaan) pois niistämällä.

Lähipäivinä Regia Bamboo-langasta tehtyjen sukkien lähempi esittely- lanka on arvontavoitto Pikkumyyn piiperryksistä. Kun sain keväällä arvontavoittopaketin, kamera oli muuton jäljiltä hukkapiilossa (missähän muuten meidän silitysrauta on? Ei ole muuton jälkeen kävellyt vastaan), mutta luvassa siis postaus valmiista sukista. Jonain toisena päivänä.

Mukavaa viikonloppua!

9 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Heh, sattuu sitä nenäepisodeja muillakin...
Meillä aikoinaan poika keräsi pihalla lelupyssyn kuulia. Ihmettelin, kun lastenhuoneessa oli kovin hiljaista. Menin katsomaan ja siellä poika istui lattialla erivärisiä kuulia nenä pullollaan...
Ei muuta kuin vauhdilla lääkäriin, joka pitkillä pihdeillä niitä ulos kaiveli.. =D Loppu hyvin, kaikki hyvin

Mari kirjoitti...

Meidän esikoinen työnsi alle 2-vuotiaana herneen nenäänsä, eikä saatu sitä niistäjälaitteella pois, joten päivystyksessä käytiin, tosin ihan sairaanhoitajat sen saivat pinseteillä kaivettua, ei tarvittu lääkäriä. Neljä ihmistä piti poikaa kiinni ja yksi kaivoi sen herneen ulos... ;)

Nunt kirjoitti...

Mikä ihme siinä nenässä houkuttaakin testaamaan, paljonko kamaa sinne mahtuu... *hihittelee*

Ps. Neuloin hienot palmikkosukat Regia Silkistä, ja ne olivat parin käyttökerran jälkeen täynnä nyppyjä... Mutta kun se on niiiin ihanan pehmeätä lankaa...

Hekla kirjoitti...

Ihan vahingossa *pyrsk*... Vaikka kukapa sitä myöntäisi olleensa hölmö ;-)

muoriska kirjoitti...

*reps* ei tälle saisi näin nauraa, mutta meillä on kaivettu kotona nuorisolta nenästä rusinoita ja herneitä ( jep ihan oikeita pakasteherneitä). Odotan vain kauhulla mitä nuorin keksii laittaa... huok.

Susikairan akka kirjoitti...

Huh, onneksi legoepisodi saatiin onnelliseen loppuun! Ent. työkaverin tyttö työnsi legon nenäänsä ja sepä menikin keuhkoihin-->leikkaukseen-->ja vielä keuhkokuume siihen päälle. Olen vannottanut poikia olemaan tunkematta mitään ruumiin onkaloihinsa. Joko kerrankin on toteltu tai minulle ei ole kerrottu kaikkea:)

JossuP kirjoitti...

Heh; alkoi kieltämättä naurattaa =D! Vahingossa, joopa, joo... Hauskoja lapset ovat, eikös? Ihme meillä on säästytty, poika jo 11v., mutta enpä ihmettelis vaik tälläinenkin tapaus vielä ottais tulta alleen, sen verran tuntuu välillä ettei järki päätä paljon pakota, vaik ikääkin ois...

Pirena kirjoitti...

Nuorin siskoni lapsena työnsi vaahtomuovin palasen nenäänsä ja se ehti olla siellä useamman päivän. Äiti sitten ihmetteli, kun hengitys alkoi haisemaan. Kait se jollain pinseteillä sieltä kaivettiin, ettei tarvinnut mennä lääkäriin.

Talutin kirjoitti...

Kaikkea sitä voikin vahingossa nenäänsä ängetä :D Vielä naurattaa joo, saas nähädä koska noi omat keksii jotain nerokasta neniensä kanssa ....