maanantai 25. toukokuuta 2009

Nyt vai myöhemmin?

Hoidin Marjutin neulebläähiä kirjavinkillä, ja Marjut päätti kiittää siitä Titityyn lahjakortilla. Se tuli tänään juuri oikeaan tarpeeseen: iltapäivällä kuopuksen korvat eivät kuunnelleet varoituksia mudasta, ja jalat kävelivät liejuun jäähallin kupeella, ja minä olin aika hajalla joutuessani ajamaan kotiin siivoamaan hänet ja hänen kenkänsä, housunsa jne. Sähköpostilla voi olla päivää pelastavia vaikutuksia. Kiitos, Marjut!

Noh, olen selannut Titityytä edestakaisin, enkä osaa päättää, tilaanko nyt jotain kivaa "listalta" vai tilaisinko sukkaklubin syksyksi ja maksaisin osan siitä lahjakortilla. Kumpikin houkuttelisi, mutta kakkua ei voi sekä syödä että säästää...

Kävin tänään purkamassa kirppisloosini ja sain ihan mukavan tilin. Mutta miksei tavaran poistuminen huushollista näy missään?

Seuraava muuttokin alkaa painaa päälle. Tällä kertaa vaihtuu kaupunkikin. Voi olla, että en muuton vuoksi postaile rumasukista vähään aikaan, ja lisäksi menetän aina tilaajan, kun bloggaan neulomistani tavissukista ;-).

Joskus toiste: virkattu rumahuivi koolatuista ongelmalangoista.

3 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Sehän osui sitten sopivasti!

Villasukka kirjoitti...

Minä taas menetän tilaajan aina kun bloggaan kissoista tai luontokuvista... Onnea muuttoon!

Villapallo kirjoitti...

Minäkin sain sellaisen Titityyn lahjakortin ja runsaudenpula sai minutkin ihan sekaisin! Kiva nähdä mitä sinä ostat, minä jo kävin shoppailemassa:-)