torstai 14. toukokuuta 2009

Hattaraa

Punaista ja makeaa..

Tässä on ongelmalanka, joka vältti vain vaivoin kirppistuomion ja malli, jonka virkkaaminen on ollut aikomuksenani kauan. Jostain toisesta langasta samaa mallia virittelinkin koukulle jo kerran aikaisemmin, mutta se ei silloin toiminut. Tällä kertaa sen sijaan kaikki loksahti kohdalleen.

Kuka on syönyt kaksi palaa?!

Malli: Eva's shawl

Lanka ja menekki: Punamix Gjestal Topp Mohair 150 g

Koukku: 6,5 mm bambu

Koko: 120 cm * 70 cm pingottamattomana

Kenelle: minulle tai lahjaksi

Muuta: Kolmesta kerästä (150 g) jäi pikkunöttönen jäljelle. Lankaa on mahdoton purkaa kovin pitkää matkaa. Malli on todella ihana, asettuu hyvin hartioille ja soveltuu virkkaamiseen vaikkapa flunssaisena ulkoilualueen parkkipaikalla autossa istuen (kokeiltu). Tätä pystyi myöskin virkkaamaan sohvalla selällään maaten (kokeiltu). En ajatellut pingottaa, vaan tämä on hyvä tällaisenaan. Kolmessa päivässä ajatuksesta toteutetuksi. Millaisen huivin saisi mallilla aikaan puuvillaisesta virkkauslangasta?

Seuraavaksi ohjelmistossa yhden hys-hys-hommelin loppuun neulominen, ehkä vielä yhdet sukat ja ylivuotisen villatakkiprojektin lopettelu. Villatakki on siis palannut olohuoneeseen katsomaan minua syyttävästi. Ellen sitten keksi jotakin muuta...

4 kommenttia:

Pelagia kirjoitti...

Minullakin tuo Eva's shawl makaa to-do -listalla, mutta nyt on mielessä ihan liikaa vaan omat mallit... Oletkos ihan varma, ettei tuo tykkäisi pingotuksesta? Tuollaisesta mohairsekoitteesta tehtynä se varmaan aukeaisi aika ihanaksi höttösenkeveäksi... =) Kaunis se on kuitenkin, ilmankin.

JennyF kirjoitti...

Voitto osui kohdallesi ja Norot muuttavat luoksesi heti, kun saan osoitteesi! Onnea ja kiitos!

Meilaa: salapuikko2 miuku suomi24 piste fi

Talutin kirjoitti...

Kuitenkin uunotat mua ja virkkaaminen on vaikeeta :D

Toi huivi on kyllä kiva. Virkkaisin tommosen itelleni töihin, jos olis aikaa ja osaisin ...

juuli kirjoitti...

Hih, itsekin virkkasin tuota huivia selälläni maaten.
Sun versiosta tuli tosi kaunis punaisena. Tekisi heti mieli tehdä se uudestaan!