torstai 30. huhtikuuta 2009

Sinisukat

Taas perusmallin sukat. Miten niin minä toistan itseäni?Malli: omasta päästä, varresta aloitettu, 60 s alussa, ranskalainen vahvistettu kantapää, nauhakavennus.

Lanka ja menekki: Sini-violettikirjava Hjerte sock 4trådet, 56 g

Puikot: 2,5 mm ML 2-in-1

Koko: 37, toivottavasti

Kenelle: esikoisen opelle

Muuta: Tämähän on hyvin käyttäytyvää pätkävärjättyä sukkalankaa. Se teki hauskan galaksikuvion joustimeen ja lätäköityi muutaman kerroksen verran kantapään kääntämisen jälkeen. Sitten se palasi nopeasti kirjavaan olomuotoonsa. Neuloessa olin sitä mieltä, että toinen sukka olisi tummempi kuin toinen, mutta kuvasta sitä ei ainakaan huomaa. Sukista jäi paljon jämälankaa, ja siitähän minä tykkään.

Edellisen postauksen kovan onnen sukat ovat saamassa uuden elämän. Saksin sukat halki takaa ja suunnittelen seuraavaa vaihetta.

Noro-jutska on edennyt muutaman päivän pikavauhtia, ja lanka riitti! Jämiäkin jäi melkein kerällisen verran. Nyt olisi enää kaksi työvaihetta jäljellä.

Prismassa näin eilen Ihmeen: lehtihyllyssä oli Interweave Crochet ja joku asiallisen näköinen englantilainen virkkauslehti. Molemmat jäivät ostamatta, sillä sisältö ei puhutellut.

Huomenna on jo toukokuu!

2 kommenttia:

Pitsisukka kirjoitti...

Niin kaunis lanka, sinisen ystävänä sen heti rekisteröin.
Iloista vappua sinulle!

Heinis kirjoitti...

Hauskoja sanankäänteitä sinulla, kun kuvaat lankoja: lätäköityä, pätkärääkätty... Minä en ole tehnyt sukkia aikoihin, mutta pitäisi varmaankin taas pikkuhiljaa palauttaa mieleen.