torstai 23. huhtikuuta 2009

Keväinen huivi

Sainpas tämän valmiiksi langan kesken loppumisesta ja kunnollisen pingotuspaikan puuttumisesta huolimatta. Lankaa tarjosi lisää ystävällisesti Tarja. Väri oli oikea, mutta tummempaa värjäyserää, ja vaihtoraita näkyy viimeisessä vaaleanpunaisessa raidassa. Vieraspatja valikoitui lopulta pingotusalustaksi.Malli: Lankakomeron Kevätpäiväntasaushuivi

Lanka ja menekki: Virolainen liukuvärjätty villalanka 8/2, 281 g

Puikot: Addi Lace 4,0 mm, virkattu päättely 2,5 mm koukulla

Koko: 250 cm * 100 cm

Kenelle: Itselleni ajattelin, mutta voin antaa lahjaksikin

Muuta: Langanmenekki yllätti. Tein kaikki vihjeet kokonaisuudessaan. Vironvilla löyhkäsi, kun liotin huivia. Huivi löyhkäsi myös pingottaessa. Se haisi vielä kuivanakin, ja laitoin sen viikoksi parvekkeelle naapurien savustettavaksi. Huivissa on ominaishajua vieläkin jäljellä, mutta nyt sen kanssa jo voi elää.

En itse ole oikein huivien käyttäjä, vaikka tykkäänkin neuloa niitä. Tässä kivaa oli puoliympyrän muoto ja kaunis pitsimalli, niin kuin Lankakomerolla aina.

---

Sotkamo oli entisellä paikallaan tänään, ja tapasin myös paikallisen neulojan. Oli kiva nähdä! Sotkamoon oli ilmaantunut lahjatavarakaupan yhteyteen lankakauppakin, jossa oli paljon mm. Katian lankoja. Hintoja katsellessani onnittelin itseäni vielä kerran siitä, että jalat kuljettivat eilen kirppikselle, vaikka Pulmalle... siis Plumalle ei ole vieläkään mitään suunnitelmia. En ole viitsinyt edes kuvata lankaostoksiani, sillä kaapelilaajakaistayhteytemme toimii edelleenkin miten sattuu, enkä usko, että kuvien siirtäminen nettiin onnistuu vieläkään. Huivikuvan siirsin samalla kertaa kuin sukkakuvatkin.

5 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Kaunis on. :)

Minulla samanvärinen. Pesin ennen pingotusta 30c:ssa huivin, heitti haisemasta.

Esikko kirjoitti...

Kauniit värit huivissa!

Mari kirjoitti...

Kaunis huivi!

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Tyylikkäät sävyt! Saanko lainata kuvan huivigalleriaan?

pikkumyy kirjoitti...

Onpa todella kaunis huivi! Värit on ihanat ja malli myös. Nam