keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Se en ollut minä!

Ajauduin aamulla kirppikselle asioidessani lähitienoolla. Kotiutin sieltä lankoja yli kilon hyvin halvalla. Tummanharmaata tai mustaa ja kiiltävää Katia Plumaa oli puoli kiloa avaamattomassa alkuperäismuovissaan ja sekalaisia vaaleanpunaisia ja ruskeita suhteellisen tuoreita Novitan kesälankoja melkein kilo. Eikä ole mitään hajua, mitä näistä tekisin. Tai milloin.

Lankavaraston kutistaminen ei kuulkaa onnistu tällä tavalla. Ja huomenna menen saattamaan itseni uudelleen kiusaukseen. Käyn Sotkamossa, jossa on hyvä lankaosasto vaatekaupan alakerrassa.

3 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Hyvä tuuri sulla kirppiksellä. :)

Löydähhän Sotkamosta lisää ihania lankoja. :)

Maddaleena kirjoitti...

Hillitse hurjat himosi! Olen ollut kokonaisen viikon Italiassa ja pistäytynyt yhdessä lankakaupassa enkä ostanut yhtään mitään. Puikot kyllä heiluu ja yksi neule valmistuu huomenna - ehkäpä sen jälkeen voisi langeta lankoihin.

äiti-puffa kirjoitti...

Aijai, aikamoisia löytöjä.
Mutta aina ei voikaan pitää lankavaraston kutistamista itsetarkoituksena (sanoo hän, joka just laahasi vajaa 7kg lankaa kotiin...), sillä a) joskus vaan on pelastettava orvot langat rakastavaan kotiin, b) investoitava, varsinkin jos on edullisia tarjouksia ja c) pidettävä varastoa, jos tulee akuutti startiitti!