keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Laatikoita ja veitikoita

Hei, olen vielä hengissä!

Muutto sujui aika hyvässä hengessä. Päivä, jona autoa täytettiin, olikin tähänastisen kesän sekä paras että ainoa hellepäivä. Kuorman purku seuraavana päivänä sujui sutjakkaasti, ja mitään rikkimennyttä ei toistaiseksi ole löytynyt. Joitain pienempiä vastoinkäymisiä toki osui prosessiin, mm. avaimia aina väärässä paikassa ja sensellaista. Olemme olleet uuteen kotiimme tyytyväisiä ja ihmiset täällä ovat olleet voittopuolisesti kivoja. Esikoinen kävi jo tutustumassa uuteen kiekkoporukkaansa ihan jääharkoissa. Tällä hetkellä hän on mummolassa serkkujensa ilona ja kuopus viettää laatuaikaa (tai jotain) vanhempiensa ainokaisena.

En ole ehtinyt tekemään muuta kuin muuttoon liittyviä hommia (kirjat ovat vieläkin pahvilaatikoissa eivätkä hyllyssä) ja siinä sivussa vähän häpeämään lankavarastoni suuruutta. Yritin automatkoilla kyllä kahteen otteeseen aloittaa arvontavoitto- Silk Garden Liteistä huivia, mutta kun se ei oikein kulkenut, purin pois kaksi kertaa.

Tämä muutto onkin melkoinen elämänmuutos. Lapset joutuvat rakentamaan ystäväpiirinsä uusiksi, enkä minäkään täältä toistaiseksi tunne ketään. Kevein perustein tähän ei ryhdytty, mutta mieli on silti kevyt kaikenlaista ikävääkin sisältäneen vuoden jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa.

Seuraavassa postauksessa poikkeuksellisesti ehkä maisemakuvia tarjolla. Tai kukkia. Tai jotain muuta. Nähdään!

5 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! :)

Villasukka kirjoitti...

Kiva kuulla, että kaikki hyvin! Oot nyt sitten hirmusen kaukana esim. Tampereen messuista... Jos sinne hingut ja yöpaikkaa kaipaat, niin mullon varapatja!

Mari kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Tuo on tuttu juttu, että kun muuttaa uudelle paikalle, niin sitä on vähän aikaa tyhjän päällä, jos ei paikkakunnalla ole entuudestaan tuttuja. Me ollaan asuttu Oulussa jo kohta kolme vuotta, ja mun mieheni vasta nyt ihan viikko-pari sitten tutustui ensimmäiseen ihmiseen täällä... ja kyllä itselläkin on vielä se tilanne, että ainoat sosiaaliset kontaktini täällä ovat käsityötapaamisissa, mutta on sekin toki jotain. Aikansa se aina ottaa. Kaikkea hyvää teille "uuteen alkuun"! :)

makepeace75 kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Hisk It kirjoitti...

Kiva kuulla, että asiat on hyvin. :)