lauantai 27. kesäkuuta 2009

Väriteemavaihdossa saatua

Tässäkin avataan pakettia...

Ravelryssä suomalaisneulojien toinen salainen vaihto on kulkenut nimellä väriteemavaihto, eli paketti koottiin vastaanottajan jonkun lempivärin ympärille. Minä sain oman pakettikorttini eilen. Sen jälkeen pitikin selvittää, miten postiin ajetaan. Ajoin ensin tietysti ohi oikeasta risteyksestä- ajattelin, ettei se ainakaan tuo voi olla, koska siinähän on kyltit nelostielle... Mutta samasta paikasta pääsi postinkin pihaan. Täti ojensi kukallisen paketin, jännää! Lähettäjän kaupunki oli toinen kuin paketin lähetyspaikka?! Jatkoimme ruokaostoksille.

Kotona odotti ruoanlaitto, tiskaaminen (käsin) ja poikien ulkoilutus. Siihen ilma on ollut vähän turhan lämmin, ja leikkipuistossa oli taas eilen polttiaisia- pieniä, siivekkäitä, mustia ja vihaisia otuksia, joiden purema sattuu ja paikalle nousee punottava läiskä, jota kutisee monta päivää. Tavalliset mäkäräisetkin ovat kiltimpiä eikä puremajälki kutise yhtä kauan. Vasta sen jälkeen pääsin kurkkaamaan pakettiin, ja näitä ihanuuksia
sieltä löytyi:

Teemana pinkki

Ensiksikin, ihana kaulahuivi Sivillasta. Todella kaunis ja ennen kaikkea kutittamaton huivi takin alle. Toivoinkin kaulahuivia, kiitos. Tämä on ihana, sopivan kokoinen ja kauniin värinen!


Langat ovat ihania myös. Ilun värjäämä kauniin pinkki Suomenlampaan karitsa- laama-silkkilanka. Väri on kaunis ja lanka tuntuu ihanalta. Toinen lanka on australialaista the Knitteryn sukkalankaa, jossa on merinoa, kashmiria ja vahvistuksena nylonia. Väri on kesän kukkien värejä toistava oranssinpinkinpunainen Moses Fire ja sekin kertoo paristani.


Karkitkin olivat pinkkejä tai punaisia kaikki. Tosin niitä ei enää ole... Paristani kertova osuus oli silmukkamerkit. Ne ovat tosi kauniita ja huolella tehtyjä:


Parilleni suuret kiitokset! Hän paljastui kirjeessä Tikrunmamiksi, jolla on kaksikin blogia. Toinen on helmiaiheinen. Nyt on enää jännitettävä, mitä minun lahjottavani tykkää paketistaan... josta osan hän sai jo toukokuussa ennen kuin muutimme.

Joskus toiste: mitä tapahtuu, ellei osaa laskea kuuteen?

6 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Laskea kuuteen? Menee silmukat sekaisin ;) Ihanan värisiä lankoja sait! Sopivat hyvin tuohon alun unikkoon - omassa unikossani on tänä vuonna tasan yksi kukka, senkin se avasi niin aikaisin aamulla, etten päässyt katsomaan tuota paketin avausvaihetta.

Mari kirjoitti...

Hienon paketin olet saanut! :)

Nunt kirjoitti...

*sulkee silmät kuvilta* en katso, en... (joku jäi muuton vuoksi pois tuosta värivaihdosta...)

Niin, tuo minun turskani on ilmavoimien leivissä, joten meillä tulee olemaan "helppo" muutto: muuttopalvelu tulee maanantaina, pakkaa tavarat, joita emme ole itse pakanneet, lastaa auton, ajaa tavarat uuteen kotiin ja purkaa ne :) Ja kaikki tämä maksetaan ilmavoimien puolesta, koska turska muuttaa työn perässä.

Sini kirjoitti...

ihana paketti. ja vastauksena kysymykseen niin ainakin feather & fanin mallineule menee sekasin. kokeilin just männä viikolla nimittäin =D.

kaisa kirjoitti...

Ihana paketti! Tuo huivi varsinkin on aivan ihana, oliko siinä mikä malli se on?

Tikrunmami kirjoitti...

Hienoa, että pidit paketista :).

Muistinkohan laittaa huivimallia, tässä uudelleen jos tuli jo kerran, huivi on Little Leaf Lace Scarf, by Silvia Harding. Tein sen aika paljon pidemmäksi mitä ohjeenmukainen mitta oli.

Jos silmukoista on kuuteen laskiessa kyse, menee mallikerta ikävästi sekaisin...