maanantai 8. joulukuuta 2008

Siedätyshoitoa

Kuopus on viidettä päivää kuumeessa ja tosi, tosi räkäinen. Huomenna on varmaan hankkiuduttava päivystykseen. Minun flunssani alkaa olla nitistetty, mutta minua yskittää varmastikin vielä pitkään.
Velimies saa pipon lisäksi sukat, mutta Sisäinen inisinöörini ei ole tyytyväinen. Pitäisi olla symmetristä. Yritin etsiä kerästä oikeaa värinvaihtokohtaa, mutta se oli mahdoton tehtävä, mallikuviosarja oli liian pitkä. Uudestaankaan en viitsinyt ottaa alusta, sillä jälleen kerran magiclooppasin 2-in-1 koko matkan.


Pingottamattomat sukat suoraan puikolta

Malli: omasta päästä, 64 s alussa, ranskalainen kantapää, sädekavennus varvasosaan

Lanka ja menekki: Online sukkalanka, Afrika color, 73 g

Puikot: 2,5 mm pyörö ML

Koko: noin 42

Kenelle: veljelle lahjapakettiin

Muuta: Yritin hoitaa itseäni sietämään epäsymmetriaa, mutta yritykseksi jäi. En voi sille mitään, että eriparisuus käy silmiin. Lankakerästä on todella vaikeaa löytää oikeaa kohtaa, jos kuviosarja on näinkin pitkä. Langassa on kuitenkin hyvin kauniit sinisen sävyt, mutta mustavalko-osuudet eivät ole oikein kivan näköisiä- paitsi mainoskuvissa. Neulomiseen meni vain muutama päivä. Tykkääköhän veliseni näistä?

Mitähän seuraavaksi tekisi? Keskeneräinen neuletakki huhuilee komerosta, mutta eräät punaiset kerät tahtoisivat kovasti tulla Ullan Rinsessa-myssyksi...

3 kommenttia:

äiti-puffa kirjoitti...

Sisäinen insinööri voi joskus olla vaikea nitistettävä. Omaa kokemusta on. Mutta sukat ovat silti (tai ehkä juuri siksi?) kauniit!

-maria- kirjoitti...

Hyvän näköiset ne sukat on, ei kun vaan seuraavat eriparisukat tekeille, niin se kurja insinööri saa kyytiä :)

Heidi kirjoitti...

Kärsin täsmälleen samasta ongelmasta! Raitasukkien raidat pitäisi olla täsmälleen samoissa kohdin. Metsästelen ikuisuudet juuri sitä oikeaa kohtaa kerästä, huoh.