tiistai 16. joulukuuta 2008

Lahjalapaset


Joulukortit on lähetetty, hyvä minä. Kummipojan lapasetkin ovat valmiit. Piparkakkutaikina kylläkin odottaa edelleen leipojaansa. Se toivottavasti leivotaan tänään, sillä kuopuksen hoitokaveri järjesti meille kotipäivän. Oli tönäissyt leikistä pois lähtenyttä kuopustani sänkykaappia vasten ja nyt pojalla on haava päässä. Olisi ihan kiva, jos viisivuotias osaisi ilmaista itseään muuten kuin käymällä kiinni, mutta kai se oli kaverilta liikaa vaadittu... Kävimme liimauttamassa haavan terveysasemalla ja saimme loppupäivän sairaslomaa.


Vertailun vuoksi omat lapaseni huovuttamattomien jättiläisten rinnalla

Lanka ja menekki: Pirtin 2-kertainen liukuvärjätty hahtuva 92 g. Messuostos Tampereelta.
Puikot: 6 mm bambusukkapuikot
Koko: naisen tai ison lapsen
Kenelle: kummipojalle
Muuta: Aina yhtä varma lopputulos Pirtin hahtuvasta. Nopeat, helpot, kauniit ja ihanat. Tykkään myös pitää omia lapasiani, jotka ovat hiukan irrottaneet karvaa, mutta eivät varsinaisesti ole nyppyyntyneet. Kuvissa näkyvät värjäyskohdan vaihtumiset, vaikka paljaalla silmällä en niitä erota.
Huovutustiedot: pesukoneella 30 asteessa ilman pesuainetta, pikkuisen käsipyyhkeen kanssa, ekstrahuuhtelukin jäi päälle. Linkous 600 kierr/min, sillä sitä ei saa pienemmälle.
Lapaset luontaisessa elinympäristössään, lumessa

2 kommenttia:

eva kirjoitti...

Hahtuva on sitten ihanaa... :)
Tuota punaista olen jo silmäillyt pidemmän aikaa, vieläköhän sellaista meille kotiutuu tämän vuoden puolella. ;)

Rouva Oranssi kirjoitti...

Kiva nähdä messuostostuotoksia...

Kovasti vilkuttaa hän!