perjantai 19. joulukuuta 2008

Ilmoituksia

On ollut kaikenlaisia menoja enkä ole ehtinyt kertomaan, mitä postilaatikosta löytyi eräänä päivänä. Ei-neulova ystäväni Espoosta lähetti sukkien raaka-aineita; oli jotenkin eksynyt Menita Outletiin taidenäyttelystä tullessaan. Myös Angorinan 150000-bongauspalkinto on löytänyt meidän postilaatikkoomme. Kuvaan ne myöhemmin, sillä en vain ole jaksanut kuvata ja blogata. Jotain valmistunuttakin on, joskin toistan samaa aihetta. Arvaako joku, mitä olen taas tehnyt? Suunnitelmissa on tehdä vielä ainakin yksi pari.

Postitse saapui myös joululahjani: kerijälaite. Royal. Made in Japan, sanoi tarra koneen kyljessä. Poikia olisi huvittanut vähän ajella sillä, mutta se lelu on äidin. Sitä paitsi nuo hajottavat kaiken, mihin ne koskevat...

Käsitöiden tekemisen sijaan flunssa potkii vieläkin takaisin. Kurkku on välillä niin kipeä, että ei nielaista kärsisi ja seuraavana päivänä kipu on taas tiessään. Omituinen tauti, joka voisi jo vähitellen lähteä muualle ihmisiä kiusaamaan, sillä minä olen ollut kipeänä jo kuun alusta saakka. Nukuttaa ihan mahdottomasti.

Esikoisesta ja harrastuksesta olisi kivaa kerrottavaa, mutta nieleskelen sen vielä syvemmälle.

1 kommentti:

Heinis kirjoitti...

Hyvää joulua, Teisa!