keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Joki ei jäädy koskaan

vaikka tämä Joki taitaa kyllä jäätyä. Virtapaikat ovat vielä sulana ja aamupakkasella joesta nousee höyryä. Mutta ranta on jäässä. Jäälle ei kannata mennä vielä aikoihin, veden liikkeen näkee jään lävitse. Ensi viikolla syyslomaillaan, joko täällä tai jossain toisaalla.

Haurasta jäätä

Aamuauringossa

Puissa on vielä lehdet

Rakkain terveisin

Kiitos taas kaikille kuviani kehuneille. Se tuntuu tosi hienolta. Kiitos myös kommentoijille. Kiva, kun jätätte merkin käynnistänne!

7 kommenttia:

Maddaleena kirjoitti...

Kiitos taas kerran upeista kuvista!

Vilukissa kirjoitti...

Todella kauniita kuvia!

Mari kirjoitti...

Kyllä taitaa se teidän joki jäätyä. Muistan nimittäin itse joskus kävelleeni samaisen joen jään poikki. Sisko opiskeli aikoinaan teidän kaupungissa, ja oleskelin hänen luonaan muutamana hiihtolomana, ja muistan meidän kävelleen hänen asunnoltaan kaupunkiin ja nimen omaan oikaisimme joen jäätä pitkin. :) Hassua, eipä olisi tuotakaan muistoa tullut mieleeni, jos en olisi tätä blogikirjoitustasi lukenut, jännissä yhteyksissä ne muistot tulevat. :)

Kauniita kuvia! :)

Mohariina kirjoitti...

Ihana tuo jääkuva! Meillä Vuoksi jäätyy talvella joiltain kohdilta joen poikki jos kovia pakkasia kestää pitkään ja virtausta on laskettu. Muuten jäätä on vain rannoilla. Kovalla pakkasella Vuoksen ylitys kävellen on aika raaka kokemus vesihöyryn noustessa ylöspäin pakkasessa.

Hekla kirjoitti...

Kauniita kuvia, ja kiva nähdä noita teidän maisemia eri vuodenaikoina! Minä ainakin toivon aina vain lisää jokikuvia :-). Hieno pakkassää on ollut sielläkin - niin meilläkin muutamina aamuina.

Matleena kirjoitti...

Hyvin olet saanut vangittua kuviisi kirpeän syksyisen pakkaspäivän tunnun!

Hanna kirjoitti...

Kivoja kuvia jällen =o) t:Hanna