torstai 29. lokakuuta 2009

Auringonnousu


Aamulla sää näytti vaihteeksi selkeältä monen ankeanharmaan päivän jälkeen, ja otin kameran taskuun. Aurinko nousi kuin tilattuna, kun olin eskarilaisen kanssa Joen kohdalla menossa. Kuvilla on eroa pari minuuttia ja ehkä parikymmentä metriä. Pystykuvan asetuksia käpälöin automaattikorjauksella, toiselle en tehnyt muuta kuin rajasin sillankaiteen pois.

Ennen

Jälkeen

Neulonutkin olen. Minulla oli
aluksi Kainuunharmas-sukkalangan kanssa vakavia erimielisyyksiä mm. neuletiheydestä ja käsiteltävyydestä yleisemminkin, mutta 2,0 mm puikoilla pääsimme asioista yksimielisyyteen ja nyt olemme kaikin puolin tyytyväisiä toisiimme. Tai siis minä olen tyytyväinen lankaan. En tiedä, miltä langasta tuntuu tulla neulotuksi.

Viikonloppuna on tiedossa pelireissu, jolla pääsen myös tapaamaan neulojia vähän pohjoisempaa. Pelireissusta tulikin toisen neulovan kiekkoäidin eli Pelagian lähettämä Kool Aid-posti mieleeni- iso kiitos!

Kasvien kuvaaminen makrolla alaviistosta on jo eilisen uutisia, mutta kun sillä tavalla saa niin kivoja kuvia. Yhdellä pallerolla näkyy olevan lumihattu.

Talvikukkia

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kauniita kuvia taas kerran! :) Täälläkin oli tänä aamuna taivaalla vaaleanpunaisia pilviä. Minäkin otin kuvia, muttei niistä varmastikaan tullut yhtä hienoja kuin sinun kuvistasi. :) Pitää ladata ne jossain vaiheessa koneelle ja katsoa, kehtaako edes blogiin pistää. ;) Mutta aamun värimaailma taivaalla oli kyllä upea! :)

Matleena kirjoitti...

Upeita kuvia auringonnoususta!

Hepsi kirjoitti...

Upeita kuvia jälleen!

Tess kirjoitti...

Haastetta/tunnustusta olis tiedossa sulle. Käyhän kurkkaamassa blogissani :)