lauantai 28. helmikuuta 2009

Töks

Ansalangat viritettynä odottamaan pahaa-aavistamatonta neulojaa saaliikseen

Joskus ei suju. Purl Beret olisi valmis, mutta siinä on yksi pikku juttu. Se on liian pieni. Se on liian pieni tähän päähän, vaikka lisäsin siihen kerroksia ennen kuin aloin kaventaa. Se menee purkuun, ei voi mitään. Yritin venyttää sitä suurimman ruokalautaseni kanssa, mutta ei auttanut tarpeeksi. Langan väritys näyttää kuvassa kivasti kirjavalta, mutta todellisuudessa se on aika räikeä. Ei grammoja tai muitakaan tietoja. Kurnutus. Pitäisi pysytellä sukissa, jos sukkalankaa neuloo.

Ei sujunut Kevätpäiväntasaushuivinkaan kanssa. Lanka (233 g 8/2-vironvillaa) otti ja loppui riville 205. Jämäkerää on jo tiedusteltu neulovalta ystävältä. Toivottavasti häneltä löytyy edes vähän, ettei tarvitsisi jatkaa ihan kokonaan eri värisellä langalla.

Lomaviikko on alkamassa, tai oikeastaan työleiri kotona. Monenlaista pitäisi saada aikaiseksi alkavalla viikolla, mutta maanantaina on pakko käydä katsomassa paikkakunnan uuden lankakaupan avajaiset. En olekaan vielä lahjonut itseäni vanhenemisen johdosta.

4 kommenttia:

Lellu kirjoitti...

Hei! Minulta jää sitä huivi lankaa yli, jos tarvitset. Palaan linjoille 10.3. kun palaan kuntoutuksesta.

seijap kirjoitti...

Hei, mullakin taitaa olla jotain jämäkerän loppuja. Olihan se väri se valkea-roosa-beige. Saisin varmaan huomenna postiin.

Heinis kirjoitti...

Joskus elämä ja neulominen tökkii. Mutta kyllä se siitä - ja näköjään olet jo saamassa lisää lankaa kevätpäiväntasaushuiviisi.

Vai että uusi lankakauppa Kajaaniin... Hyvä tietää, kun reitti joskus kulkee sen kautta. Ja onnea synttärin johdosta! Sieltä se lahja varmaan löytyy...

Pirena kirjoitti...

No jopas ilkeän lykkäs, mutta onneksi sait apua.
Onnea vaan vanhenemisesta, vaikka ei se oikeesti mikään niin onni ole.