keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Helmikuuta

Muistan hyvin, miten iloisella 80-luvulla elettiin ilman kännykkää, internetiä tai läppäriä. Ja nyt en osaisi olla ilman. Olen vasta tutustumassa ulkomaisten verkkokauppojen ihanuuksiin ja sieltä tilaamiseen. Perustin PayPal-tilin ja tilasin kokeeksi vähän lankaa Englannista. Oli liian helppoa- taidan tilata lisää lankaa! Kun antaa pikkusormen, se vie koko käden.

En sitten tullut liittyneeksi lankahamstereihin. Tammikuun lopulla oli niin paljon tapahtumia omassa elämässä, että se vaan jäi. Mutta olen kuitenkin siivonnut lankavarastoani myymällä joitakin isompia eriä, vaikka sisäinen hamsterini vähän itkeskeleekin niiden perään. Toisaalta voin ostaa jotain muuta tilalle.

/Lanka, joka oli tässä, on myyty/

Pojat sairastivat flunssaa, vanhempi on vieläkin aika tukossa. Nyt on minun vuoroni tulla kipeäksi. Toivottavasti viikonloppuna päästään taas jännäämään isomman jääkiekkopelejä. Viime sunnuntaina yskittiin kotona Kuopiossa pelaamisen sijaan. Keväästä on tulossa kiireinen, muutenkin kuin tiukan peliohjelman suhteen.

Olen neulonut jotain valmiiksi asti, mutta neulon vielä jotain vähän pienempää lisäksi, ennen kuin esittelen valmistuneita töitä. Olen aivan lapsellisen innostunut aiheesta- taidankin mennä luomistöihin (silmukoiden siis), kunhan olen ensin ruokkinut flunssapojat.

(Haluaisiko joku koeeuloa magicloop 2-in-1-sukat kirjoittamani ohjeen mukaan? Ohjetta on kaksi neulojaa kokeillut, mutta ehkä korjattuakin ohjetta voisi joku kokeilla. Kiinnostuksensa voi ilmaista ylläolevaan sähköpostiin. Magiclooppaamisen tuntemus ei ole välttämätöntä, mutta jossakin määrin suositeltavaa, siltä osin ohjeelle pitäisi vielä tehdä jotain.)


2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Hih, just tänään lukion ykköset kuunteli hiiren hiljaa ja silmät lautasen kokoisina, kun ope innostui (yhden bändiristikon innoittamana) muistelemaan 80-lukua ja eloa ilman kännyköitä, tietsikoita, miljoonaa tv- ja radiokanavaa, mp3:sia, jne... Tunsin itseni äärettömän vanhaksi ;)

Oranssi kirjoitti...

Jaha. Uskalataisinkos mää ny sitte olla vapaaehtonen? Olis varmaan ohuelle sukkalangalle? Sitä saattaa hamsterilta löytyä muutama kilo omasta kaapista...