lauantai 12. syyskuuta 2009

Syysloman marjakimara

Sain perjantaina jännittävää Syyslomavaihtopostia! Täällä kaukana syysloma on vasta lokakuun loppupuolella, viikolla 43, joten paketti ainakin tuli hyvissä ajoin. Kuori oli ihan pakko aukaista autossa heti postin parkkipaikalla, sillä en ollut kotona, kun posti oli kannettu ja jouduin hakemaan sen postista.

Liian paljon hyvää on ihanaa!

Kuoresta paljastui... ylenpalttinen lasti karkkia- tykkään suklaasta, pähkinöistä ja pähkinäsuklaasta! Lakritsi ja suklaa yhdessä ei sekään ole yhtään hullumpaa, nam. Eikä siinä vielä kaikki: sain Succaplokit! Juuri kun viime viikolla mietin, viitsinkö Etsyyn hankkia tunnukset niiden takia. Kiitos! Kokokin on juuri passeli (40-42, joka sopii 75%:lle tämän perheen jäsenistä). Sukkaohje, Kristelin Sunday Swing Socks, jota kaipailin tulostettavaksi silloin, kun tulostin leikki kuollutta tietotekniikkakatastrofin aikaan. Ja... ohjeeseen sopivaa, ihananväristä (mixed berries) Lorna's Laces-sukkalankaa 2* 50 g. Lornan lankavyyhdeissä värejä ei ole sekoitettu, vaan jaksot näkee vyyhtiä katsomalla, ja voi olla, että näistä yritän tehdä jotain muuta kuin sukat.


Vyyhtien värimaailmaa

Suuri kiitos vaihtoparilleni, jonka henkilöllisyydestä minulla on arvailuja hänen jättämiensä vihjeiden mukaan... mutta en vielä julista julkisesti. Joka tapauksessa lämpimät kiitokset parilleni, joka teki tästä mukavan ja sopivasti jännittävän vaihdon.

Ei kommentteja: