keskiviikko 19. elokuuta 2009

Elämä on.

Mistähän aloittaisi?

Olen neulonut, sillä tietokoneesta ei ole ollut mihinkään. Visto (anteeksi, siis Vista) päätti olla käynnistymättä sunnuntaiaamuna. Kaikenlaista yritettiin, mutta mikään ei auttanut. Menetys kirvelee, paljon tiedostoja on hukkapiilossa.

Opikseen voisi ottaa. Esimerkiksi tehdä jatkossa varmuuskopiot ajallaan.

No, se siitä.

Olen saanut aikaiseksi kuopuksen metsäretkille istuinalusen, 65 g, 8 mm puikoilla. Äitini antiikkilangoista neuloin. Lanka oli varmasti jotakin villasekoitetta, aika nihkeää neulottavaa. Isänmaallisen sinivalkoinen väritys, teinhän sen MM-kisoja katsoessani.

Olen myös saanut merinoaarteen neulottua loppuun. Pikkuisen enemmänkin olisin lankaa tarvinnut, mutta ihan hyvä näinkin. Puikot olivat 3,5 mm ja lankaa meni 106 g. Ihan itselle.

Tämän lisäksi olen neulonut Jotain Isoveljestä 7 mm puikoilla (300 g) ja Jotain Muuta Sublime Merino Angorasta (67 g) 3 mm puikoilla.

Suunnitteilla on lisää neuleita, joiden on aika tulla kaapista vasta myöhemmin. Pysykää kanavalla, kaikkien näiden yllämainittujen aika tulee myöhemmin (vaihtojuttuja).

4 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Vistoksi mieki omaa Vistaani puhuttelen useasti. Nyt on ollut onneksi tosi kauan jo kenkkuilematta *kop kop*.

Tuota sanaa ei taida tunnistaa muut kuin pohjoisesta kotoisin olevat tai pohjoisessa tarpeeksi pitkään olleet. Muutamaan kertaan olen joutunut selittelemään visto-sanan merkitystä...

Lellu kirjoitti...

Käys kurkkaamassa!!

Nunt kirjoitti...

Ei mulla tähän muuta kuin taikasana "XP" ;)

Heinis kirjoitti...

Kysyín lapsukaiseltani äsken, tietääkö hän mitä visto tarkoittaa. Jotain epämiellyttävää, vastasi hän.

Meilläpä ei näy televisio, joten tänä iltana ehdin surffata...