tiistai 24. maaliskuuta 2009

Postia Kanadasta - Mail from Canada

Rav-ystäväni Shirleyn kanssa vaihdeltiin taas paketteja. Tämä tuli vanhaan osoitteeseen jo viikko sitten maanantaina, mutta vasta nyt tästä ehdin kertomaan. Paketissa oli vaikka mitä! Shelridge Farmin Soft Touch Ultra-lankaa 2 vyyhtiä melkein Kanadan lipun väreissä (seassa oli hippunen vaaleansinistä), iso vyyhti Shirleyn itsensä kehräämää fingering weight- merinoa hennon vaaleankeltavihertävänä - kuva ei todellakaan tee oikeutta kauniille värille! Paketista löytyi Patonsin Kroy Socks-sukkalankaa ja Prince Edwardin saaren MacAuslandin villalankaa, joka on värjätty juurilla (oikealla). Paketissa oli myös neulelehtiä (Interweave Felt ja KnitSimple), ja kirja, jota olen hinkunut jo jonkun aikaa: Knitting Socks with Handpainted Yarn. Kortin välissä oli kaunis virkattu lumihiutale. Pojalle oli sujautettu mukaan jääkiekkolehti. Ihana paketti, kiitos Shirleylle!


I swapped packages again with my Rav friend Shirley. On Monday last week Shirley's package arrived! The package was so lovely! Two skeins of Shelridge Farm Soft Touch Ultra in Canadian flag colors (with a hint of light blue), a big skein of Shirley's own handspun fingering weight merino yarn in light green-yellow shade. The pic won't do justice for the adorable yarn and its color. In the package there were also Parons Kroy sock yarn in my kind of colors and some MacAusland woollen yarn from PEI. This yarn has been dyed with beets (on the right). Shirley also sent some knitting mags, Interweave Felt and KnitSimple, and a book I have been wanting for a while: Knitting Socks with Handpainted Yarn. The crocheted snowflake was in the card. For the son there was an ice hockey magazine. A lovely package, thank you, Shirley! I sent some Evilla 8/2 art yarn, some Kainuunharmas fiber for spinning, mitten patterns and some Finnish treats to Shirley.


Shirleylle lähti Evillan lankavyyhti, Utunan Kainuunharmas-topseja kehrättäväksi, suklaata ja muita nameja, lapasohjeita ja Marimekon kahviliinoja.

Suomalaisneulojien Ravelry-vaihdon pakettini oli saavuttanut määränpäänsä. Utunan lankaa, norjalaisia kirjoneuleohjeita (kiitos Trondheimiin!), It itches-kirja, silmukkamerkit ja suklaa menivät Neulojan nurkkakuntaan.

Muutto on periaatteessa takanapäin, mutta uusi, pienempi koti ei ole vielä läheskään järjestyksessä. Aikamoinen työ oli tyhjentää ja siivota talo, enkä muutamaan viikkoon ole ehtinyt neulomaan mitään. Nyt teen kuitenkin paluuta harrastukseen, ja Kevätpäiväntasaushuivi on viimeinkin virkattavassa päättelykerroksessa menossa. En kylläkään vielä tiedä, missä sen pingottaisin, sillä vuodesohva varastoitiin muualle mahdollista myöhempää käyttöä varten. Ilmoittauduin myös koeneulomaan erään jutun, ja siitä tulee epäilemättä mielenkiintoista.

Pojan jääkiekkokausi alkaa olla paketissa. Pohjoisen aluesarjassa joukkueelle tuli hienosti neljäs sija (kolmas sija jäi vain kahden maalin päähän!) ja Savo-Karjalan aluesarjassa joukkue pelasi itsensä upeasti toiseksi.

Harmittaa, että jätin Titityyn sukkaklubin väliin. Ensimmäinen lähetys näytti aivan ihanalta.

Uusi Ulla on ilmestynyt. Sukkia voi käyttää paitsi oikein, myös nurin.

3 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

Trondheim kiittää kiitoksista ^_^

Outi kirjoitti...

Muutto ja entisen kodin jättäminen on rankkaa, mutta myöskin palkitsevaa. Etenkin kun muuttaa pienempään, niin väkisin joutuu karsimaan pois turhaa tavaraa =)
Onnea uuteen kotiin!

Annika kirjoitti...

Aivan ihana paketti! Muutto on kyllä kammottavaa puuhaa...