torstai 12. maaliskuuta 2009

Muu elämä

Kiitos Pikkumyylle blogivoittopaketista. Kuvaa ei nyt ole tarjolla, sillä kamera on paikassa X ja paketti on paikassa Y. Paketista kuitenkin löytyi kaksi Regia Bamboo color-sukkalankakerää (pdf) kivan värisenä ja Pandan lakritsisuklaita. Oletteko muuten koskaan kokeilleet syödä lakritsia ja suklaata yhtaikaa? Se on tosi hyvää! Kiitos Pikkumyylle!

Me tosiaan muutamme, ja siinä on ihan hirveä työ. Meillä on ihan selvästi liikaa kaikkea. Eikä tässä ole oikein ehtinyt istahtaa neulomaankaan, sen sijaan tavaroiden kantaminen ja jokapäiväisten ruoanlaitto- ym. ongelmien ratkominen on muodostunut harrastukseksi, jota en ihan hauskaksi nimittäisi.

7 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Muuto on rankkaa puuhaa.:(

Mutta se palkinto sitten , kun se on tehty. :)

Matleena kirjoitti...

Huh huh, sanon minä muuttamisesta! ;) Tuoreessa muistissa on, kun vajaa vuosi sitten muutettiin. Enkä vieläkään tiedä, mitä meillä on missäkin täällä uudessa vai onko kierrätetty/hävitetty. ;D

Hekla kirjoitti...

Olen kokeillut ja hyvää on. Merri Vikin Lotta-kirjoissa (joita varhaisteini-iässä suurkulutin) Lotan ystävä Giggi syö aina suklaata ja lakritsia yhtäaikaa :-).

Muutto, huh huh... En uskalla edes ajatella millaista se on. Olen viimeksi muuttanut vuonna 1990, jolloin tavaraa oli murto-osa nykyisestä. Mihin muuten muutatte, en ole ollenkaan kärryillä?

Outi kirjoitti...

Juu, muutto on aika kova homma, mutta loppujen lopuksi kivaa =) Jos muutatte pienempään kuten me (omakotitalosta 3h+k rivariin), niin suosittelen rankkaa karsintaa =) Meillä on tehty sitä vielä tässä uudessa kodissa (asuttu täällä n. viikon), sekä tehdään varmaan koko kevään ajan. Nyt nähdään mitä oikeasti tarvitaan... Tsemppiä, välillä tuntuu pahalta, mutta kyllä se siitä kirkastuu =)

Kaisa kirjoitti...

Voimia muuttoon, se on kauheaa!! Pelkään jo seuraavaa muuttoamme vaikken tiedä liikummeko tästä seuraaviin 10 vuoteen...

Laku ja suklaa on muuten yhdistelmä, jolla herkutellaan Merri Vikin Lotta-kirjoissa. On hyvää - olen kokeillut Fazerin sinisellä ja Pandan lakuilla. ;)

Pirena kirjoitti...

Kyllä se rankasta työstä käy muuttaminen, kun sitä tahtoo olla jemmassa semmosia tavaroita, joita ei ikinä tarvi mutta poiskaan ei voi heittää.

Sari kirjoitti...

Muuttaminen on kamalinta mitä tiedän. Meidän 5 henkinen perheemme on vielä jotain hamsterisukua, jolloin pelkkä siivouskin on tuskaa. Ajatuskin muuttamisesta kauhistuttaisi! Joten ymmärrän tarkalleen, ettei sitä harrastusta voi hauskaksi kutsua eikä sinä aikana muuta tehdä.
Tsemppiä!