torstai 5. maaliskuuta 2009

Hyvää ja Kaunista

Finnish Knitters-ryhmässä Ravelryssä on meneillään salainen vaihto. Yllätys oli suurensuuri, kun jo eilen sain omalta salaiselta ystävältäni postia. Eilen en ehtinyt kuvaamaan valoisan aikaan, ja ilta menikin kotitöissä ja ajellessa jäähallin ja kodin väliä. En enää muista, mitä kaikkea kirjoittelin vaihtokyselyyn, mutta parini oli lukenut sen tarkkaan, rivien välitkin.

Syreeni kukkii.

Paketista paljastui Hyvää ja Kaunista- lankaa Ilun ihan minua varten värjäämänä. Lankaa on 100 g ja 1200 m, ja siinä on 70% baby alpacaa, 20% silkkiä ja 10 % kashmiria. Se on i-ha-naa! Väri on upea sekoitus punaisia, tummaa ja vaaleaa, ja kultaan taittuvaa ruskeaa. Sanoinko jo, että lanka on ihanaa? No, se on.


Lisäksi paketissa oli uusia m&m-suklaita, Regian sukkajarruja, pieni söpö lankanukke kiinnitettäväksi maskotiksi johonkin, kauniita silmukkamerkkejä ja neljä huiviohjetta! Laminarian ja Swallowtail Shawlin olen viime vuonna tehnyt, mutta molemmat olivat niin kiinnostavia neuloa, että varmaankin teen joskus ne uudelleen. Mutta sen sijaan Lacewing shawl on uusi tuttavuus ja ohjetta lukiessani arvelen, että siinä on muotoilut olkapäillä. Kiinnostuin, em. lankakin ehkä riittäisi siihen. Harkintaan! Toinen malli, Seraphim Shawl, on yksinkertaisempi, ja lanka voisi sopia siihenkin erinomaisesti. Vaikea valita!

Salaiselle ystävälleni suuret kiitokset! Paketti oli ihanasti yllätyksellinen ja ajatuksella koottu. En vielä tiedä, kuka olet, vaikka olen yrittänytkin kovasti tehdä salapoliisintöitä...

Oma vaihtopakettini on pientä viilausta vaille valmis, ja saan sen toivottavasti matkaan ensi viikolla. Edessä on kiireiset 2-3 viikkoa, sillä me muutamme.

Langalle nimensä antaaneen laulun sanoja hakiessani huomasin uutisen, joka pisti vähän innostumaan. Olisikohan jälleen mahdollisuus nähdä Kolmas Nainen livenä ensi kesänä? Vaikka voin minä käydä Hehkumonkin keikoilla, se on jotenkin kultturellimpaa... jos niitä vain olisi tarjolla.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että tykkäsit!

Terkuin,
Salainen Ravelry-ystäväsi

Talutin kirjoitti...

Oo! Tosi kivoja ylläreitä sait :) Tässähän alkaa kohta itseäkin jännätä, koska saa postia :D

Annash kirjoitti...

Ihana paketti ja tuo lanka on todellakin syötävän kaunista!

Tupuna kirjoitti...

Mahtava paketti. :)

Tui kirjoitti...

Ihanan paketin sait! Tuo lanka näyttää mielettömän ihanalta ja pehmeältä :)

adeve kirjoitti...

ehhehee, mä taisin kuvien perusteella arvata, keneltä toi on :D enkä kerro, enenenen!