tiistai 2. helmikuuta 2010

Toinen toista

Kyllä täällä toisinaan neulotaankin, mutta ei välttämättä päivittäin. Suunnitelmia olisi pieneksi jonoksi asti, toteuttaja sen sijaan on joskus vähän väsynyt tai tekee jotain muuta kuin neuloo.

Päivä on jatkunut jo paljon, ja aurinkokin on toisinaan näyttäytynyt. Tänään sen sijaan sataa jälleen lunta vaakasuoraan. Esikoinen saa silmälasit tällä viikolla. Hankimme piilolinssitkin harrastamista varten.


Sormikkaat ovat kivoja tehdä, paljon kivempia kuin lapaset. Mutta en välittäisi yhtään lankojen päättelemisestä, ja nämäkin saivat odottaa päättelijää jokusen viikon.Malli: oma, käteen napakka (56 s)

Lanka ja menekki: itse punaisilla Kool-Aideilla värjätty, alunperin pinkki Arwetta 49 g

Puikot: 2,25 mm ML 2-in-1 ja samankokoiset sukkapuikot

Kenelle: minulle

Koko: iso naisen käsi

Muuta: Hauskat neulottavat, hyvin pehmeä lanka. Arvoitukseksi jää, miten kattilassa Kool-Aidilla värjätty lanka pitää värit pesussa. Toisen sormikkaan värit jäivät haaleammiksi kuin toisen, mutta kyllä kai nämä pariksi silti tunnistaa?

---

Sain hiukan viivästynyttä joulupostia Kanadasta. Kirje oli lähetetty 30.11.09, ja eilen se kolahti eteiseen. Tämä tuli täysin pyytämättä ja yllätyksenä. Hassu juttu, sillä juuri lauantaina tullessani sikainfluenssarokotukselta villatakkihakaneulani meni rikki, ja kirjeestä tänään kuoriutui Shirleyn käsin tekemä lammasrintaneula. Minä en osaisi tehdä tällaista helmistä ja langasta! Tämä pääseekin mustaan villatakkiini. Kuva on tärähtänyt, mutta salamakuva oli vieläkin huonompi. Saa luvan kelvata, tämä on kaunis pieni esine.

Thank you for being my friend, Shirley!

Bää!

Puikoilla nyt: kuopuksen villatakin hihat. Suunnitteilla sukat kokoa 37, kolmiohuivi Villatiais-langasta ja vielä yhdet punaiset sormikkaat. Ja pitäisi lopetella yksi paksu villatakintekele, jonka pitäisi saada nappilistat- napit on jo.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Nätit sormikkaat!

Oranssi kirjoitti...

Kivat sormikkaat.

Mulle kävi just hupsistahui koolaidatuille sukille, jotka meni konepesussa pinkeiksi (oli oranssit).