maanantai 22. helmikuuta 2010

57 g

Neuleblogien lukeminen ja oman blogin päivittäminen on jäänyt hunningolle, sillä olen viihtynyt Ravelryssä vähän turhankin hyvin. Nämäkin ajat olisi voinut vaikka neuloa tai tehdä jotain muuta hyödyllistä, esimerkiksi kotitöitä.

On ollut kauhean kylmää. Villavaatteille on ollut viime aikoina käyttöä. Meillä on sisälläkin liki pakko pitää villasukkia, sillä lattia on pakkasella jäätävän kylmä.

Valmistui kuitenkin yhdet sukat ja yksi mahdollisesti liian kapea 6-vuotiaan neuletakki on melkein valmiina. Siitä puuttuu hiukan viimeistelyjä ja vetoketjukin on vielä kaupassa. Tekeillä on jälleen yhdet tavissormikkaat punaisesta Naganosta ystävälle, ja toinen ystäväprojekti on langan värivalintaa lukuunottamatta suunniteltu. Väliin yrittää kiilata yksi tilausneule, jonka taisin vahingossa luvata tehdä. Oma palmikkotakki lojuu edelleen siellä, minne sen sohvalta poistin. Sekään ei valmistu ikinä.


Malli: oma, 56 s, hollantilaiskantapää, nauhakavennus, kärki silmukoitu kiinni

Lanka ja menekki: Regia 4-fach Jacquard Color, 57 g

Puikot: 2,5 mm ML (2-in-1)

Koko: kapea 38

Kenelle: kaverin lapselle, jos mahtuvat tai kelpaavat

Muuta: Pojat olisivat halunneet nämä, sillä kumpikin kävi kerjäämässä näitä itselleen neulontavaiheessa. Saattaa olla, että langasta riittää vielä kuopuksen sukiksi. Tehdään joskus, jos jaksetaan.

Palaan ehkä neuleisiin maaliskuussa...

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hienot sukat!

JossuP kirjoitti...

Ihan sama ongelma, ravelry ja kahelit ovat vieneet mennessään...

Anonyymi kirjoitti...

Onpa sievät sukat!Riitta