perjantai 13. marraskuuta 2009

Nupsukat

Pelagia lähetti melkoisen tällin Kool-Aideja, ja lupasin siitä hyvästä tehdä sukat hänelle. Koska hän on jo saanut sukkansa, voin julkaista sukkakuvan. Sukista tuli kuulemma sopivat. Lämmin kiitos kiitoksista, Pelagia!

Minulle oli ihan selvää alusta saakka, että jääkiekkojoukkueen värit täytyy sukkiin saada tavalla tai toisella. Kaivelin varastostani Maija-langat esille, sillä muistin siellä olevan oikeanlaista sinistä kerän verran. Koska tiesin, että kerä sinistä ja kerä Kool aid-keltaista ei sukkapariksi asti riitä, otin kaveriksi vielä luonnonvalkoisen kerän. Nämä samat värit olisivat meidänkin joukkueemme värit, ja esikoista vähän harmitti, etteivät sukat jää hänelle. Ne olivat hänelle liian suuret, mutta ei se estänyt häntä haluamasta sukkia itselleen.Malli: Grumperinan blogista, 64 s

Lanka ja menekki: Gjestal Maija, yhteensä 107 g

Puikot: 2,5 mm (ML yksi sukka kerrallaan)

Koko: 41-42

Kenelle: Pelagialle

Muuta: Lankojen riittämisen varmistamiseksi näistä tuli keskenään eri näköiset, mutta samankaltaiset. Kokeilin ainaoikein-raitaa kantalapun reunaan, ja se näyttääkin kivalta. Siitä on myös helppoa poimia silmukat. Tein vaihteeksi tavallisen hollantilaiskantapään vahvistamattomana.

---

Pojat rokotettiin eilen H1N1-influenssaa vastaan. Täällä rokotukset sujuvat aika hyvin, ja ohjelmassa on päästy jo terveiden 3-12-vuotiaiden rokotuksiin asti. Esikoinen sai rokotuksesta lämpöilyä ja kipeän olon, mutta kuopus vain aran käsivarren.

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Hauskannäköiset sukat! :)