tiistai 6. huhtikuuta 2010

Luota pinkkiin!

Viimeksi pelireissulla eräs poikani joukkuekavereista haastoi minut neulomaan villasukat itselleen. Pinkit, ei vaaleanpunaiset. Koska minulla on oikeus neuloa mitä minua kulloinkin huvittaa, neuloin hänelle pinkit sukat. Teinipojalle sopivaa asennepinkkiä sukkalankaa ei yllättäen ollutkaan kotona, eikä sitä oikein lankakaupastakaan (siitä paikkakunnan ainoasta) löytynyt, joten kerjäsin jämälankoja SYTinä* Ravelryn muilta yhtä kaheleilta neulojilta. Olen itsekin lähettänyt jokusen pienen SYTin.

Luota pinkkiin!

Malli: Vähän omaa, vähän helical stripes sockia (56 s)

Lanka ja menekki: Viking Froyagarn ja Idena Robust, yht. 69 g

Puikot: 2,5 mm ML

Koko: n. 39-40

Muuta: En neuloisi Froyaa yhtään tämän enempää. Lanka oli liukasta ja halkeilevaa. Lanka meni liki kaikki. Gramma jäi jäljelle, eli reilu metri. Saa nähdä, mitä sukkien tekemiseen haastanut kohdehenkilö näistä sanoo. Ovatkohan nämä tarpeeksi pinkit? Kuva latistaa värejä jonkun verran.

Monenlaista muutakin on meneillään, ja muutama tilausneulekin pitäisi saada lähiaikoina tehdyksi. Palaan blogiin, kunhan on jotakin kerrottavaa.


* Satunnainen Ystävällinen Teko

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Minun koneellani sukat näyttävät ihan joulunpunaisilta, mutta toivottavasti ovat livenä juuri oikeanlaiset pinkit. :) Hienot sukat!

Mohariina kirjoitti...

Aika punaiselta näyttää täälläkin, nuo värit voi olla joskus aika haastavia ainakin jos ei ole loistokameraa. Tuo vaaleampi on kai Idenaa, sen perusteella uskon pystyväni kuvittelemaan oikean värin. Varovasti toivoo myöhemmin kuvia sukista kohteen jalassa.

teisa kirjoitti...

Kumma juttu, mun näytöllä sukat on melko oikean väriset, paitsi vähän hailakat. Mites nuo joulunpunaiset sormikkaat tossa alla teille näkyy?

Yritän saada torstaina kuvan luovutustilaisuudesta. Jos sukat eivät kelpaakaan, täytynee etsiä niihin toiset jalat.

Matleena kirjoitti...

Ei ne minullakaan oikein pinkiltä näytä muttei nyt joulun punaisiltakaan vaan siitä väliltä! ;DD Ja nuo sormikkaat ovat kyllä joulunpunaiset. Muuten minäkin olen joskus metsästänyt pinkkiä sukkalankaa moesta paikasta ennen kuin löysin. ;)

Hepsi kirjoitti...

Kauniit sukat joka tapauksessa! Kelpaisivat ainakin minun pojalleni!

LankaLuolan Marika kirjoitti...

Hienot pinkit sukat näkyy tänne ja kelpaisivat ainakin meidän poitsulle oikein hyvin =)
Ihania nämä "nykypojat" ei ole useimmilla kovinkaan pahoja väri rajotteita =)