keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Joulukuuta

Säällä on vaikutusta mielialaan. Kuluneet viikot sohjossa ja vesisateessa ovat olleet väsyttäviä. Tänä aamuna oli kuutamo ja nyt näkyy päivänvaloa. Olokin on huomattavasti virkeämpi.

Lampi marraskuussa, noin keskipäivä

Joulu lähestyy ja joskus pitäisi ehtiä kaupoillekin sen takia. Lahjat ovat hankkimatta. Muutamia hyviä suunnitelmia olen kyllä tehnyt, mutta toteuttaminen on jäänyt.

Neulomuksillekaan ei ole oikein jäänyt aikaa. Oikea ranteeni suuttui virkkaamisesta ja olen ottanut neulomisenkin rauhallisesti. Villatiais-sukkapari etenee hitaasti, mutta sen sijaan tilaussormeni toimii. Oli ihan pakko ostaa näitä, koska sain Hyvin Halvalla. Mustalta näyttävä on oikeasti tummanviolettia, eivätkä kaikki ole kuvassa.

Pientä luksusta

Jääkiekkoakin on harrastettu. Esikoinen kunnostautui sunnuntain sarjapeleissä ja sai paljon onnistumisia, joita kelpaa muistella myöhemminkin. Hän on myös käynyt vuotta vanhempien treeneissä saamassa mv-valmennusta kerran viikossa. Yhteistyö oman seuran sisällä toimii.

Ai niin. Sohvalla odottaa kasa puuvillaisia tiskirättejä päättelijää. Niitä on peräti kuusi, joululahja-ainesta?

1 kommentti:

Tess kirjoitti...

Mie kuolasin tuota tummanviolettia, mutta tulin lopulta tarkan harkinnan jälkeen siihen tulokseen, että en tilaa. Ei se taitais olla oikein mulle sopiva värikään.

Auringon pilkahdukset tosiaankin piristävät mieltä. Heti on paljon virkeämpi olo. Pysyiski tällasena. En kaipaa vesisadetta ja säkkipimeyttä yhtään. Normaalin kaamoksen kanssa mulla ei oo mitään ongelmia, mutta lumettomuus ja vesisade käy luonnolle.