torstai 30. lokakuuta 2008

Tervetuloa!

Virtuaalimuutto käynnissä. En jaksa enää Vuodatuksen "ongelmia". Viimeinen niitti oli bittikarttakuvat, vaikkakin se ehkä paransi kuvien ulkonäköä blogissa, mutta teki elämäni muuten hankalammaksi.

Muuttokuormaa


Miten on, pitäisikö vanhasta blogista tuoda jotain tänne vai rakennanko tätä vähitellen tyhjästä? Opettelen vasta tämän uuden blogini käyttämistä, vaikka tämä osoite on ollut "varattuna" jo puoli vuotta.
Lastu lähetti arpajaisvoiton! Ihanat huovutetut lapaset ja uutuus-sukkalankaa, beigen värisiä molemmat. Kuva ei näytä sitä, mutta lapaset ovat aivan oikean kokoiset minulle! Kiitos, kiitos, kiitos!

Luvassa arvonnantapaistakin, kunhan saan blogiasiat järjestykseen...

11 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Tervetuloa Bloggeriin! Minä väsyin vuodatuksen ongelmiin jo kauan sitten. Ensin mietin siirtäväni kaikki vanhat jutut uuteen blogiin, mutta en sitten jaksanut nähdä vaivaa ja laitoin vain linkin.

Villasukka kirjoitti...

Tervetuloa! On bloggerissakin joskus jotain häikkää, mutta useimmiten toimii kuin unelma.

Kristiina kirjoitti...

Tervetuloa minunkin puolestani tänne! Täällä homma toimii yleensä ihan moitteettomasti. :)

Minäkään en jaksanut siirrellä Vuodatuksen puolelta vanhoja kirjoituksia Bloggeriin, koska en keksinyt siihen mitään helppoa ja nopeaa tapaa. Joskus olen sitä miettinyt, että pitäisikö yksi kerrallaan alkaa siirtämään vielä nytkin, mutta on ollut muutakin tekemistä. ;)

Tanja kirjoitti...

Moikka!
Minullakin muuttokäynnissä. Minä en ainakaan jaksa noita vanhoja "kamoja" raahata tänne. Menee varmaan hyvä tovi ennekuin oppii tätä puolta käyttään,mut pikkuhiljaa...=)

Matleena kirjoitti...

Minäkin toivotan sinut tervetulleeksi Bloggeriin! Kyllä täällä on tultu toimeen satunnaisista pikkuongelmista huolimatta.

Hekla kirjoitti...

Jaa bittikarttoja? Kaikki Vuodatuksen kuvatko? Multa on varmaan jäänyt jotain taas huomaamatta kun elämä on niin hektistä... Hyvä kun edes huomasin suurta siirtymävaihetta. Minä en jaksa ruveta muuttamaan blogin paikkaa ainakaan nyt, ja kun bloggaan sen verran harvoin, ei noita ongelmiakaan ole mulle osunut kohdalle häiritsevän usein. Eri asia tietysti silloin, jos haluaisi tehdä usein postauksia ja homma ei toimi. Mutta seurailen kyllä Vuodatuksen toimia nyt uudessa omistuksessa. Tämäntyyppisistä omistajanvaihdoksista ei useinkaan hyvä seuraa :-/

Talutin kirjoitti...

Oho, muuttorumbaa :) Onnea uuteen blogiin!
Jahka muuttorumban seasta löydät sen koeluettavan, niin muista mäiskästä mua sillä päähän :D

-maria- kirjoitti...

Onnea uudelle blogillesi! Minun mielestäni riittää, että sinulla on tuolla sivupalkissa linkki vanhaan blogiisi. Toki jos joitain linkkejä tms. haluat siirtää niin se on eri juttu, mutta blogikirjoitusten siirto on mielestäni tarpeetonta.

Salla kirjoitti...

Oon niin kade sukkalankakasasta. En uskalla ees laskea omia sukkalankoja. :D

Onnea uudelle blogille!

Anonyymi kirjoitti...

Hei salainen ystäväni =) Kertoisitko minulle mitan kämmenen "alareunasta" etusormen kärkeen?

Täällä neuloskelen ja sinua kovasti ajattelen =)

t. Salainen ystävä

JossuP kirjoitti...

Monta kertaa oon ajatellut samaa että siirryn myös käyttämään bloggeria, mutta en nyt vielä toistaiseksi... Ainakin kuvien lisäys tuntuu jotenkin helpommalta, kun ei tarvis erikseen ensin kuvagalleriaan tallentaa...?