maanantai 11. tammikuuta 2010

Koeneulottua

Joulun aikaan aloitetut sukat valmistuivat. Näistä sukista on tulossa ohje Ullaan.



Malli: Kiertoradalla, TiiQ

Lanka ja menekki: tummanvioletti Gjestal Silja, 81 g

Puikot: 2,5 mm ML 2-in-1 (vaikka ohje olikin kirjoitettu sukkapuikoille)

Koko: ohjeen mukainen M (60 s)

Kenelle: ?

Muuta: Kiva malli, vaikka neulomisen aloittaminen tauon jälkeen oli hankalaa. Kuva on Huono- tummaa lankaa kaamoksessa.

56 s, 2,25 mm

Viime viikolla oli pakkasta pahimmillaan yli 30 astetta. Kaamoskintaani tuntuivat jäätävän kylmiltä, ja päätin tehdä niille ohuet täytteet. Langaksi laitoin ehdolle vaikka mitä rumasukkalankoja, mutta tonkiessani korejani löysin lopulta nämä viime syksynä Susivillan värjäysillassa kahdessa kattilassa koolaamani Arwettat. Alkutilanne oli hempeä neitipinkki, ja nyt näyttäisi siltä, että lopputulos on neulottuna aika mukava punainen sekoitus. Muistaakseni KoolAideina näissä on Cherrya ja Strawberrya, molempia 2 pussillista. Lanka tuntui liian veltolta sukkiin, joten ei muuta kuin menoksi. En ole vielä päättänyt, tekisinkö sormikkaat vai lapaset. Olen ihan lapsellisen innostunut onnistuneesta langanvärjäyksestä- langan keristä en ollut ihan niin innostunut kuin neulottuani niitä muutaman sentin.

Olen jälleen etsinyt esille keskeneräisen Isoveli-palmikkoneuleeni. Saa nähdä, saanko sitä valmiiksi tänäkään vuonna. Hänen Keskeneräisyytensä on nyt noin kaksivuotias.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eräs Kaheli täällä utelisi notta pidätkö kynttilöistä? :)

teisa kirjoitti...

Vastaus eräälle Kahelille: kyllä minä pidän kynttilöistä, kunhan ne eivät tuoksu (haise) : ). Kynttilöiden kanssa meillä saa olla vähän tarkkana, sillä Jäärä on niistä kovin kiinnostunut.