tiistai 14. joulukuuta 2010

Ribbiä ja palmikoita

Koulunkäynti ja muut mukavat harrastukset ovat ehkäisseet neulontavammojen syntymistä. Olen kuitenkin saanut aikaan villapaidan lisäksi tarpeeksi monta opintopistettä, joten syksyn tavoitteet on saavutettu. Lupasin saada tämänkin jouluksi valmiiksi, ja tässä se nyt on.

Otettu mallin kouluunlähtökiireessä,
ja puserolla on kiire postiin


Malli: Skepp-o-hoj Ullasta

Lanka ja menekki: beige-harmaa Drops Merino Extra Fine, 675 g (14 kerää, kaikki meni)

Puikot: 4,0 mm

Koko: S (kuvassa teinin, 163 cm, päällä)

Kenelle: veljelle

Muuta: Ohje on melko yksinkertainen toteutettava. Vaikka arvioin langankulutuksen yläkanttiin, se oli loppua silti kesken. Puserosta tuli pienempi kuin ohjeessa, mikä toisaalta ei haittaa yhtään, sillä puseron tuleva käyttäjäkään ei ole suurikokoinen. Hihoihin neuloin muutaman lisäsentin. Vähän pelottaa, venyykö pusero käytössä, mutta ainakin se on nyt tiivis ja lämmin. Lanka on kuin samettia ja aika näyttää, kestääkö se käyttöä nyppyyntymättä ja pesemistä venähtämättä. Palmikko ja satulahihat olivat kivat. Kotona kuulin kommentit lapsilta, että ihan on enon näköinen villapaita! Enkä muuten neulo joustinta vähään aikaan.

Ristiin rastiin
---

Muuta elämää: ostin oikean kameran, mutta nämäkin kuvat on näpätty vielä vanhalla pokkarilla, jonka kuopus omi itselleen. Kylmää on ollut, ja talvi tuli tänä vuonna ajallaan. Joulu tulee joka vuosi yllättäen ja pyytämättä, ja sen suhteen on vielä paljon tekemättä. Jatkankin tästä joulupuuhiani...

2 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Komea pusero!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.