maanantai 13. syyskuuta 2010

Nippiet

Ei tullutkaan vielä mörvelöneuleita kuviin. Halusin itsellenikin Bobbie-sormikkaat, joten neuloin sellaiset.Malli: Bobbie (ravlink)

Lanka ja menekki: WM 100% Merino superwash, väri NIP, 75 g

Puikot: 2,5 mm ML 2-in-1

Koko: L/XL

Kenelle: Minulle?


Muuta: Jätin alalärpäkkeet pois, vaikka ne ovatkin "se jokin" näissä sormikkaissa. Värien käyttäytymiseen en ollut ihan tyytyväinen. Sain aikaan vähän turhan siniset sormikkaat, mutta ehkä näiden kanssa voi elää.

Unohdin taas ilmoittautua Sukkasatoon, mutta toisaalta minulla on ihan tarpeeksi tekemistä perheen ja koulun kanssa näinkin. Seuraavalla kerralla mahdollisesti seiskaveikkasukkaperheen esittelyä, kunhan ensin ehditään neuloa kaikki tarvittavat perheenjäsenet.

6 kommenttia:

marianne kirjoitti...

Hei, edelliseen viestiin liittyen. Olen tehnyt ja teen edelleen kynsikkäitä myöskin jäähallikäyttöön, kun pitää toimitsijana kirjoitella ja näpytellä. Yksi kolmituntinen on nyt takana, ja istuinalustaa kaipasin. Lehti kangaskassissa sai kelvata ekalla kerralla. Kiitos vinkistä, sellaisen yritän ehtiä tehdä ennen seuraavaa keikkaa.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Paremmat nuo ilman niitä lärpäkkeitä onkin ja minusta ihan mukavan väriset!

Hepsi kirjoitti...

Upeat sormikkaat!

marianne kirjoitti...

Paljonko ainaoikein istuinalustalle tuli kokoa?

Mohariina kirjoitti...

Jätin tarkoituksella ilmoittautumatta Sukkasatoon. Jos olisin mukana, olisi mielessä koko ajan, että pitää neuloa sukkia. Nyt olen päässyt siihen mielentilaan, että neulon just sitä mikä hyvältä tuntuu. Ja tällä hetkellä se on villapaitoja ja lapasia. Ja muutenkin on ihan riittävästi stressiä elämässä tällä hetkellä ilman sukkien raportoimista tempauksen blogiin. En ole vähään aikaan saanut blogattua omaankaan blogiin.

KnittingArchivist kirjoitti...

Ihanat Bobbiet! :)