lauantai 14. elokuuta 2010

Bobbiet

Eräänä huonona päivänäni sain Ravelryssä lahjaksi sormikasohjeen. En enää muista, kuka tämä ystävällinen sielu oli, mutta kiitos vielä kerran! Hyvä pääsi kiertoon, ja annoin sormikkaat jo pois jollekulle, joka toivottavastu yllättyi iloisesti. Suunnitelmissa on tehdä samanlaiset itsellekin, joskin jätän ehkä alimmaisen edestakaisin neulottavan osan pois.

Ja vasemmalla näkyy vastapäisen talon tiiliseinä...

Malli: Bobbie (ravlink)

Lanka ja menekki: Wollmeise 100% superwash merino,
väri WD Versuchskaninchen, 89 g

Puikot: 2,5 mm ML 2-in-1

Koko: S/M

Kenelle: Maddaleenalle

Muuta: Sormikkaissa on moniväriselle langalle sopiva mallineule (linen stitch), hiukan erilainen peukalokiila ja paljon I-cordia, jonka päistään yhdistäminen ei mennyt tässä hankkeessa aivan putkeen, mutta ehkä osaan seuraavalla kerralla senkin paremmin. I-cordit tuovat sormikkaisiin kivan, viimeistellyn ilmeen. Pidän myös varren pituudesta ja malli on ilmeisen istuva. Minulle tämä koko oli liian pieni, joten jos teen vastaavat itselleni, valitsen suuremman koon. Sormetkin täytyy muistaa tehdä itselle pidemmiksi.---

Koululaiset (heitä on täällä nyt kaksi) ovat aloittaneet urakkansa ja ensi viikonloppuna saatetaan neuloa vaikkapa jäähallissa, jos vain maltetaan. Seuraavalla kerralla esittelyssä jälleen käsiasioita, luultavasti ainakin.

6 kommenttia:

Villanne kirjoitti...

Kivat hanskat! :)

MariL kirjoitti...

Hienot sormikkaat!

Mohariina kirjoitti...

Ja väri on tietysti taas jotain aivan uskomattoman upeaa livenä. Malli voisi päästä täälläkin puikoille.

Maddaleena kirjoitti...

Ueat ja ihanat on! Kuva ei tee oikeutta - väri on syvempi ja hehkuvampi. Täsmälleen oikean kokoiset. Näissä todella tuntuu sydämen lämpö ja ystävyys.

hillanen kirjoitti...

Oikun ihanat. :)

Tess kirjoitti...

Kauniit sormikkaat ja aivan upeassa värissä vielä!